Săndoi: ”Am stat cu emoții până pe final”

De partea cealaltă, Emil Săndoi, antrenorul echipei noastre, a recunoscut că FC Argeș nu a făcut un meci prea bun contra celor de la Academica Clinceni. Tehnicianul grupării din Trivale este nemulțumit de ocaziile pe care le irosesc elevii săi.

Săndoi spune că FC Argeș trebuia să se impună mai clar, având în vedere oportunitățile pe care le-a avut: ”Un meci disputat. Ne așteptam la faptul că o să avem o partidă grea pentru că Academica este o echipă care pasează foarte bine, care a demonstrat cu rezultate în campionatul ăsta. Are foarte multe victorii și n-au avut nici un rezultat de egalitate. Echipă cu jucători de calitate care sunt și pe la loturile naționale de juniori, cei care sunt sub 21 de ani. Îi felicit pe băieții mei pentru cele trei puncte câștigate. E adevărat, cred că jocul de astăzi a fost unul dintre cele mai slabe pe care le-am disputat. Am făcut destul de multe greșeli. Era și o presiune pe noi, presiunea rezultatului pentru că urcam pe locul 3, la un punct de prima clasată. Până la urmă am gestionat bine meciul, cu excepția ratărilor pe care le-am avut. Am fi putut să închidem meciul mult mai devreme. Am stat așa cu emoții până pe final. Dacă stau bine și mă gândesc, echipa oaspeților nu a avut nici o ocazie clară de gol. Noi am avut 3-4 situații cât se poate de clare din care trebuia să înscriem. Este final de sezon și o anumită stare de oboseală. Este o victorie muncită. Am reușit să ne închidem bine. Noi nu am gestionat bine ocaziile pe care le-am avut”.

#”Dacă ni se acorda măcar un 11 m eram pe primul loc!”

Săndoi spune că FC Argeș putea fi pe primul loc dacă arbitri nu defavorizau echipa: ”În cele 18 etape care au trecut până acum avem decât două înfrângeri. Suntem acolo sus, cu accidentările pe care le-am avut și cu greșelile de arbitraj. Derulez filmul înapoi și dacă ni se acorda măcar un 11 m la meciul cu Daco Getica, sau dacă nu se dădea un 11 m gratuit împotriva noastră, la Ripensia, mai puneți 4 puncte și uitați-vă unde am fi fost acum în clasament!. Ăsta este fotbalul și trebuie să vedem procentul de 85% al paharului plin, pentru că în 18 etape nu avem decât două eșecuri”.