Săndoi: „Băieţii sunt profesionişti!”

La finalul meciului din această după amiază cu Unirea Bascov, Emil Săndoi, antrenorul echipei noastre s-a declarat mulţumit de randamentul jucătorilor. Tehnicianul grupării din Trivale are mare încredere în lotul pe care îl are la dispoziţie. Principalul alb-violeţilor a rămas impresionat de modul în care se pregătesc fotbaliştii noştri.
Care sunt concluziile după acest prim amical?
-Pe noi în primul rând ne interesează pregătirea. Am avut două zile cu câte două antrenamente înainte de acest joc. Mă bucur în primul rând că au fost condiţiile destul de bune. Poate puţin la începutul meciului a fost îngheţat terenul, dar în a doua repriză a fost ok. Mă bucur că nu am avut parte de accidentări pentru că e foarte important în aceste amicale să nu se accidenteze jucătorii. Avem trei fotbalişti care nu au putut să se pregătească absolut deloc în perioada asta. Este vorba despre Nilă, Stoica, Albu. Vă daţi seama că timpul trece. În rest, băieţii au fost preocupaţi aşa cum sunt şi la antrenamente să respecte sarcinile posturilor pe care joacă. Sunt preocupaţi să se pregătească cât mai bine şi nu am ce să le reproşez băieţilor până acum.
Au fost şi câţiva jucători noi pe care i-aţi văzut….
-În teren au fost şi câţiva jucători noi pe care i-am testat în acest prim amical. În teren au fost Tăbăcariu, Martin, Ciucă, dar nu sunt elocvente aceste meciuri din perioada asta de pregătire. Este o stare de oboseală care este normală. Acum este o perioadă de acumulări. Din punctul meu de vedere sunt mulţumit de modul în care ei au răspuns la pregătire până în momentul de faţă şi sunt convins că aşa o vor face în continuare.
De ce fotbalişti aţi mai avea nevoie?
-Să vedem în primul rând ce putem să mai luăm!. Eu am mare încredere şi în jucătorii care au jucat în turul campionatului. Chiar am întâlnit nişte băieţi profesionişti în adevăratul sens al cuvântului. Şi acesta este un aspect cât se poate de pozitiv.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds