Prima victorie din amicale!

#FC Argeş – Unirea Bascov 2-1(2-0)
FC Argeş a disputat în această după amiază primul meci de verificare din această perioadă precompetiţională. Formaţia pregătită de Emil Săndoi a învins cu 2-1 pe ACS Unirea Bascov, liderul ligii a IV -a din Argeş. Golurile echipei noastre au fost marcate în prima repriză, de către Alin Popa şi Buhăescu, în timp ce pentru Bascov a redus din diferenţă, după pauză, atacantul Robert Dalu.
Confruntarea cu bascovenii s-a disputat pe terenul sintetic de la Bradu care s-a prezentat în condiţii destul de bune, chiar dacă pe unele porţiuni zăpada era îngheţată. Disputa cu formaţia de liga a patra a fost dominată de la un capăt la altul de către alb-violeţi care în afară de cele două goluri marcate a mai irosit încă 5-6 oportunităţi de a mai înscrie. Emil Săndoi a împărţit lotul pe care l-a avut la dispoziţie în două echipe şi a încercat să dea şansa să joace la toţi fotbaliştii pe care îi are. Piteştenii au început în forţă partida şi au deschis scorul după 20 de minute. Alin Popa a fructificat pasa lui Raul Costin şi a trimis în poartă cu largul concurs al lui Tufişi care a ieşit greşit dintre buturi. Alb-violeţii au mai punctat o dată în minutul 28 prin Buhăescu care a trimis cu capul în plasă dintr-o lovitură de colţ executată de David şi deviată de Cătălin Stan. După pauză, Unirea Bascov a ieşit mai curajos la atac şi a reuşit să reducă din handicap prin Robert Dalu care a trimis în plasă, din faţa porţii, în urma unei nesincronizări a defensivei grupării din Trivale. După primirea golului, FC Argeş s-a avântat în atac şi a forţat marcarea şi celui de-al treilea gol. Rând pe rând, Năstăsie, Grecu şi Ionuţ Şerban au ratat mari ocazii de a majora diferenţa pe tabelă. De fiecare dată, şuturile piteştenilor au fost respinse de gooal-keperul bascovenilor care a reuşit astfel să limiteze proporţiile scorului.

FC Argeş, I repriză: Popescu – Tofan, Cotigă, Vișa, Stan – Raul Costin, Alin Popa, Tăbăcariu, David – Cătălin Barbu, Buhăescu.
FC Argeş, repriza a II-a: Nicuşor Grecu – Mihăescu, Ciucă, Şerbănică, Oancea – Panait, Şerban, Bîrzan, Robert Grecu – Năstăsie, Mădălin Martin. Pe parcurs a mai intrat Cruceru. Antrenor: Emil Săndoi.

Unirea Bascov : Tufişi – Ciocîrlan, Leca, Linte, Andrei Marin – Dima, Taudor, Piscanu, Naciu – Sanda, Dalu. După pauză, antrenorul Adrian Dulcea a introdus tot lotul pe care l-a avut la dispoziţie.

FC Aninoasa, următorul adversar
Confruntarea de astăzi cu Unirea Bascov nu a fost ultimul amical pe care alb-violeţii îl dispută în această săptămână. FC Argeş va juca duminică, de la ora 15, cel de-al doilea meci de verificare din această iarnă. Adversarul alb-violeţilor va fi FC Aninoasa, echipă de liga a treia care i-a încurcat acum două sezoane pe piteşteni în lupta pentru promovarea în liga secundă. Disputa cu dâmboviţenii se va juca tot pe terenul sintetic de la Bradu.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.