Săndoi: ”Concurența pe posturi este acerbă!”

Emil Săndoi, antrenorul echipei noastre, a considerat un test foarte util amicalul cu oltenii , de sâmbătă după-amiază, câștigat de FC Argeș cu 1-0. Chiar dacă CSM Slatina este un adversar de liga a patra, echipa gazdă are în componență fotbaliști care au jucat la Liga I și a II-a.

Tehnicianul lui FC Argeș își dorește să câștige fiecare meci din acest retur, iar la finalul sezonului să fie pe podium : ”Îmi doream foarte mult să nu avem parte de accidentări chiar înaintea începerii campionatului și pot spune că a fost ok. Vreau să-i felicit pe jucătorii și conducătorii echipei gazdă pentru jocul spectaculos, fără accidentări, fără intrări dure. Noi urmăream o serie de jucători pentru că am mai avut un amical miercuri, în care a jucat cealaltă parte a lotului. Astăzi i-am folosit doar pe cei care nu au evoluat și am vrut să-i țin cât mai mult pe teren. De asta am făcut puține schimbări. Avem un lot în care avem concurență acerbă pe posturi. Este benefică pentru ce va fi în continuare. Am vrut să-i protejez pe fotbaliștii care au evoluat pe acel noroi, în amicalul cu Filiași. Ni s-a accidentat și Florescu, un jucător important pentru noi. Suntem pregătiți pentru campionat. Vom lupta pentru victorie la fiecare meci, iar la final, când se va trage linie, sper să fim pe podium”.

#”Slatina va promova fără probleme!”

Săndoi a lăudat jocul adversarului și este convins că oltenii nu vor avea probleme la barajul pentru promovare în Liga a III-a: ”Slatina va promova fără probleme în liga a treia pentru că au echipă de liga a treia de primele locuri. Au și jucători cu experiență care au evoluat în prima ligă. Sunt o echipă disciplinată, care acoperă bine zonele terenului. S-a muncit frumos la Slatina și merită echipă într-un eșalon superior”.