Săndoi: „Greşelile arbitrului au influenţat rezultatul!”

Emil Săndoi, antrenorul echipei noastre, consideră că FC Argeş a fost dezavantajată de prestaţia cavalerilor fluierului. Tehnicianul grupării din Trivale este nemulţumit de deciziile centralului Marius Omuţ, care în opinia sa, a viciat rezultatul. Săndoi nu şi-a menajat nici jucătorii, spunând sincer la conferinţa de presă de după meci, că FC Argeş a făcut un joc destul de slab.

Săndoi vrea ca arbitri să nu dezavantajeze FC Argeş prin deciziile pe care aceştia le iau în timpul meciului: „Poate ar fi multe de spus după jocul de astăzi!. Este un rezultat care nu ne mulţumeşte!. Am deschis repede scorul iar apoi am intrat într-o perioadă dificilă pentru noi în care am făcut multe greşeli individuale. Nu înţeleg însă unele decizii pe care le iau unele persoane… Astăzi am avut 11 m clar, dar nu unul singur!. Au fost trei faze în care putea fi acordată lovitură de la 11 m. Una, în prima repriză şi două, în repriza a doua. Una la Tofan când scăpa singur spre poartă. Dacă un jucător de-al nostru scapă singur şi adversarul joacă mingea cu mâna, eu din câte ştiu, se dă 11 m!. După aceea avem un fault cât se poate de clar la Enceanu, care nu se dă!. S-ar putea să fi fost pe linie, în careu sau în afara careului. Nu s-a dat nimic!. Am fost acuzaţi după meciul de la Mioveni că am jucat noi mingea şi nu le-am dat-o lor. Păi arbitru ne-a oferit nouă mingea la faza aceea, fază care s-a derulat şi din care noi am reuşit să înscriem golul victoriei în ultimele secunde ale partidei. Arbitrul ne-a oferit nouă mingea şi nu înţeleg atâtea discuţii pe această temă…Noi am fost avantajaţi vreodată de arbitraj? S-a greșit vreodată în favoarea noastră? Niciodată nu s-a greşit. Au trecut 12 etape şi nu ţi s-a dat nici măcar ce trebuia să-ţi dea… Din punctul ăsta de vedere sunt supărat”.

#”Unul dintre cele mai slabe meciuri ale noastre!”

Principalul echipei noastre s-a declarat nemulţumit şi de jocul echipei, punând evoluţia elevilor săi pe seama timpului de refacere destul de scurt după partida de miercuri seară cu CS Mioveni: „Este adevărat, nu am făcut o partidă bună!. Este unul dintre cele mai slabe meciuri pe care le-am făcut în aceste 12 etape!. Dar chiar şi aşa, noi am avut trei faze care puteau decide partida în favoarea noastră!. Şi noi am făcut astăzi multe greşeli pentru că nu am fost în cea mai bună zi. Am jucat la cincizeci şi ceva de ore după meciul de miercuri seară cu Mioveniul. Nu am avut timp să ne refacem fizic. Jucătorii au fost înţelegători şi au mai dormit o noapte în plus în cantonament, dar nu poţi să te refaci în două zile!. Pe lângă asta, mai facem şi nişte greşeli clare în defavoarea noastră!. Din punctul meu de vedere, aceste greşeli au influenţat rezultatul final!. Asta este concluzia mea. Ne dorim să ne arbitreze corect şi să nu greşească împotriva noastră. Nu vrem să ni se dea ceva ce nu ni se cuvine şi să ne ajute cineva!. Din punctul meu de vedere, este viciere de rezultat”.

#”Cum a văzut gestul lui Buhăescu şi nu a văzut măcar o lovitură de pedeapsă?”
Săndoi se întreabă cum centralul Marius Omuţ a văzut că Buhăescu şi-a scuipat adversarul, dar nu a văzut niciuna din cele trei lovituri de pedeapsă care se puteau da în favoarea lui FC Argeş: „Nu sunt de acord cu gestul lui Buhăescu, dar vă spun sincer, că eu nu am văzut la faza respectivă!. Nu îmi explic cum un arbitru vede gestul lui Buhăescu şi nu vede trei lovituri de la 11 m!. Asta nu îmi explic. Cum vezi tu gestul lui Buhăescu şi alea trei lovituri de pedeapsă, sau două, sau măcar una din trei, nu le vezi?. ..Ce să mai înţelegem şi noi?. Până la urmă este un punct pe care l-am acumulat în clasament. Păcat că era un moment favorabil după cele trei victorii consecutive…Per total, avem o înfrângere în 12 etape și multe echipe din liga a doua ar fi mulțumite să aibă parcursul pe care l-am avut noi!” a spus antrenorul echipei noastre la conferinţa de presă de după meci.