Ureche: „Să recuperăm punctele pierdute etapa trecută!”

Fotbaliştii de la FC Argeş sunt conştienţi de importanţa meciului de duminică, de la ora 12, din deplasare, cu SSC Farul Constanţa. Jucătorii echipei noastre nu concep decât victoria în disputa cu marinarii. Portarul Andrei Ureche şi atacantul Cătălin Barbu au mare încredere în forţa echipei la care evoluează.
Andrei Ureche spune că FC Argeş nu trebuie să rateze şansa de a reveni pe podium: „Vrem să câştigăm toate punctele la meciul de duminică. Punctele sunt cele mai importante. Sâmbătă am făcut egalul cu Daco-Getica şi din punctul meu de vedere, a fost un rezultat nemeritat. Am pierdut două puncte acasă şi mergem să ne recuperăm ce am pierdut cu Daco-Getica. Am cedat poziţia a treia a clasamentului şi cu un eventual rezultat pozitiv la Farul, putem reveni nu doar pe locul 3, ci chiar şi mai sus”.
# „Un meci de luptă”
Şi atacantul Cătălin Barbu este convins că FC Argeş poate pleca de la Constanţa cu toate punctele puse în joc: „Meciul de duminică este greu, ca toate celelalte. Din punctul meu de vedere, această ediţie de campionat este una dintre cele mai strânse. Sunt foarte multe echipe de tradiţie care au ca obiectiv promovarea. Farul, chiar dacă este o echipă care în acest moment este pe un loc retrogradabil, poate pune probleme!. Sunt sigur că va fi un meci de luptă, dar noi trebuie să fim concentraţi şi să ne întoarcem cu cele 3 puncte”.