Săndoi: „În retur vom fi mult mai puternici”

Emil Săndoi, antrenorul lui FC Argeş

La finalul partidei de vineri seară, cu Pandurii Târgu Jiu, câştigată de FC Argeş cu 3-1, Emil Săndoi, antrenorul echipei noastre, a ţinut să mulţumească jucătorilor pentru atitudinea pe care au avut-o în teren. Tehnicianul grupării din Trivale a avut şi un mesaj pentru acei spectatori care l-au contestat pe toată durata partidei.

Săndoi îşi dorea ca FC Argeş să marcheze mai multe goluri în poarta gorjenilor: „Un meci pe care eu cred că l-am dominat din punct de vedere tactic. Ne-am creat foarte multe ocazii de gol, dar din păcate pentru noi, am ratat cu seninătate din unele situaţii cât se poate de favorabile şi ne-am văzut egalaţi pe tabela de marcaj. Am ştiut să gestionăm bine partida. Îmi pare rău că nu am reuşit să înscriem mai multe goluri. Veneam după două rezultate negative, dar să nu uităm condiţiile în care s-au disputat acele două jocuri, pentru că au fost condiţii improprii pentru fotbal, din punctul meu de vedere. Vreau să-i felicit pe băieţi pentru modul în care s-au prezentat astăzi, pentru că au crezut de fiecare dată că putem să facem diferenţa pe teren. Au şi făcut-o până la urmă. O partidă bună care a fost tensionată din alte puncte de vedere, nu din punct de vedere fotbalistic”.

#”Meritam să avem mai multe puncte”

Principalul echipei noastre a făcut şi un scurt bilanţ al celor 21 de partide care s-au jucat până acum: „După acest tur de campionat şi aceste două etape din retur avem un bagaj de 41 de puncte. Eu zic că este ok. Sunt aproape 2 puncte pe meci. La începutul campionatului, eu asta mi-am propus, deşi le-am cerut mereu jucătorilor să facă tot posibilul să câştigăm cele 3 puncte puse în joc. Eu cred că a fost o evoluţie bună a achipei. Am făcut şi câteva transferuri pentru că nu era o omogenitate a echipei. Dacă facem un clasament cu primele 10 echipe clasate, vă spun că sigur suntem pe primul loc. Acasă nu am pierdut nici un meci!. Avem patru înfrângeri, dintre care două ni le asumăm, sau mi le asum eu!. Dacă nu s-ar fi făcut şi greşeli de arbitraj, am fi avut şi mai multe puncte. Am fi meritat acest lucru. Suntem la câteva puncte de locul 1. Am reuşit rezultate pozitive cu echipele din faţă şi în retur se pot întâmpla multe. Faţă de campionatul trecut, suntem într-o creştere evidentă. Anul trecut am reuşit o clasare pe locul 4, în condiţiile în care am cedat destul de multe puncte acasă. Acum am făcut acasă doar două egaluri şi nu am pierdut nici un joc. Nu ştiu câte echipe din liga a doua au pierdut decât 4 puncte acasă!. În rest, am câştigat toate meciurile, în condiţiile în care am jucat şi cu Petrolul, U Cluj, Clinceni, Energeticianul, Pandurii”.

#”Se fac eforturi pentru găsirea investitorilor”

Tehnicianul a ţinut să mulţumească pentru susţinerea echipei, atât spectatorilor care încurajează echipa, cât şi celor care la meciul cu Pandurii l-au contestat: „Vreau să le mulţumesc suporterilor devotaţi şi consecvenţi ai acestei echipe pentru că au apreciat munca pe care noi toţi am făcut-o aici. Îi aşteptăm în continuare la stadion când va începe returul. Vă promit că în returul campionatului vom fi şi mai puternici. La începutul acestui campionat am spus că echipa va fi pe unul dintre locurile fruntaşe şi o să vedeţi că aşa se va întâmpla la finalul sezonului. Vă garantez asta!. Vreau să mulţumesc conducerii clubului pentru condiţiile pe care ni le-au asigurat. Ştiu că s-au făcut eforturi permanente şi se fac în continuare pentru a se găsi anumiţi investitori pentru ca echipa să aibă drept de promovare. Şi pe mine ca antrenor, mă deranjează acest aspect, dar până la urmă, nu depinde numai de dânşii!. Chiar trebuie să fie o persoană care vrea să investească în FC Argeş. Sunt convins că dacă acest lucru s-ar fi întâmplat de la începutul campionatului, motivaţia jucătorilor ar fi fost alta!. Poate că şi rezultatele echipei ar fi fost foarte bune, nu bune spre foarte bune, cum sunt acum!. Asta nu trebuie să uite câteva persoane de aici, de prin tribună, care mai fac anumite apostrofări. Dacă sunt suporteri fideli ai echipei, la parcursul pe care l-am avut, ar fi trebuit să-i elogieze pe jucători. Eu sunt un băiat cu bun simţ şi le mulţumesc şi lor în numele echipei şi în numele meu pentru prezenţa la stadion. Le transmit că îi aşteptăm în continuare la meciurile noastre” a spus Săndoi, la conferinţa de presă de după meci.