Scor de tenis în testul cu muscelenii!

FC Argeș a câștigat la scor de tenis cel de-al doilea amical al zilei, al șaptelea test de verificare din această perioadă precompetițională. Echipa noastră s-a impus cu 6-0, în confruntarea de miercuri seară, de pe stadionul Nicolae Dobrin, cu Aro Muscelul Câmpulung, nou-promovată în Liga a III-a.

Reușitele alb-violeților au fost semnate de Angelov(min.20, 72), Zătreanu(min.29), Pîrvu(min.34) și Dulcea(min.78, 86). Jocul a fost la discreția piteștenilor, muscelenii având doar o singură oportunitate de gol în debutul partidei, portarul Bucur reușind să respingă șutul lui Darius Grigore din interiorul careului. În afară de cele șase reușite, Argeșul și-a mai trecut în cont și alte oportunități de a mai marca, Angelov, Balaur, Bujor și Zătreanu punându-l la grea încercare pe portarul oaspeților. Foarte aproape de gol a fost și Radu Ciuciulete, însă ”foarfeca” acestuia a lovit bara transversală. În testul cu muscelenii, antrenorul Alexandru Pelici a utilizat jucătorii care au evoluat mai puțin în amicalul de la prânz cu CS Mioveni, dar și fotbaliștii tineri pe care îi are în lot. După cele șapte jocuri de verificare disputate până acum, bilanțul echipei noastre este de 4 victorii și 3 înfrângeri.

 

Amical FC Argeș – Aro Muscelul Câmpulung 6-0(3-0)

Au marcat: Angelov(min.20, 72), Zătreanu(min.29), Pîrvu(min.34), Dulcea(min.78, 86)

FC Argeș: Bucur(min.74 Din) –  A. Grigore(min.74 Cristescu), Scarlatache(min.46 Ciuciulete), Balaur, Rizzi – Balgiu(min.85 Panait), Babin – Pîrvu(min.74 Oprescu), Bujor(min.30 Haită – min.60 Dulcea), Zătreanu(min.60 Adelin Mircea) – Angelov(min.74 Buhăcianu)

Antrenor: Alexandru Pelici

Aro Muscelul Câmpulung: Gallo – Butoiu, Fieraru, Chiper, R. Cicu – Neicu, Șerban, Durdun, Bucurescu – Măzărache, D.Grigore

După pauză au mai evoluat: Mușat, Robu, Marin, Bogdan, Marinescu, Pia, A. Cicu, Bănică, Papuc, Troană și Tobias

Antrenor: Ionuț Mihu

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds