Victorie la limită în cel de-al șaselea amical

Pe o căldură infernală, CS Mioveni și FC Argeș s-au întâlnit astăzi, de la ora 11.00, într-un meci de pregătire, disputat pe stadionul Orășenesc din Mioveni. Echipa noastră s-a impus la limită, scor 1-0, unicul gol al partidei fiind marcat de Bertand, în minutul 36 al disputei.

Alb-violeții au pus presiune pe adversar încă din startul meciului, Tofan și Tudose fiind foarte aproape să-l învingă pe Sima. Cu aproape zece minute înainte de finalul primului mitan, piteștenii au deschis scorul prin Bertrand, mijlocașul echipei noastre fructificând o centrare în careu. Replica galben-verzilor a venit pe finalul primei reprize, Straton respingând cu greu șutul lui Herea din interiorul careului mic. Un minut mai târziu, Căprescu a avut și el șansa de a restabili egalitatea, însă a reluat peste poartă din poziție ideală. După pauză, piteștenii se puteau desprinde pe tabelă, însă portarul Sima s-a remarcat la loviturile de cap expediate deTudose și Rusu. Angelov a avut șansa de a dubla avantajul Argeșului pe tabelă, însă, rămas singur cu portarul Mioveniului, a tras în el! În testul cu CS Mioveni, al șaselea din această perioadă precompetițională, Alexandru Pelici, antrenorul echipei noastre, a mizat pe jucătorii cu experiență, fotbaliștii tineri urmând a fi utilizați în amicalul cu Aro Muscelul Câmpulung, meci programat tot astăzi, dar de la ora 18.00, pe stadionul Nicolae Dobrin.

 

Alexandru Pelici: ”Un test util”

Alexandru Pelici, antrenor FC Argeș: Un prim joc de pregătire din cele două programate astăzi, în care am încercat să dăm minute jucătorilor din lot. Am dat minute în mod egal, pentru că altfel nu poți să alegi, dacă nu dai șanse tuturor. A fost un test util, împotriva unei echipe care a avut rezultate bune în pregătire. Sperăm să fim inspirați în alcătuirea primului 11-ce cu care să câștigăm meciul de la Târgu Jiu”.

 

CS Mioveni – FC Argeș 0-1(0-1) A marcat: Bertrand(min.36)

 

CS Mioveni: Sima – Tomozei, Gogor, Burnea, Șerban – Trașcu, Cărăruș, Căprescu, Coșereanu – Duțan, Herea

Pe parcurs au mai intrat L. Bucur, Bîrzu, Iordache, Dică, Costea, Văsălie, Pleșa, Militaru, Ivan, și Șerbanică.      Antrenor: Constantin Schumacher

 

FC Argeș: Straton(min.73 A. Bucur) – Tofan, Turda(min.80 Scarlatache), Tudose, Lazăr(min.46 Rădescu) – Panait(min.46 Balgiu), Boboc(min.80 Panait)– Bertrand(min.60 Rizzi), Haită(min.46 Bujor), Buhăcianu(min.75 Angelov) – Rusu

Rezerve neutilizate: Grigore, Mircea     Antrenor: Alexandru Pelici

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds