Sebastian Iulian Agachi, al patrulea transfer!

După ce acum câteva zile FC Argeş a reuşit să-i legitimeze pe Denis Brînzan, Andrei Blejdea şi Robert Dănescu, toţi trei de la Pandurii Târgu Jiu, clubul nostru a mai reuşit astăzi încă un transfer. Portarul Sebastian Iulian Agachi este cea de-a patra achiziţie din această perioadă precompetiţională a echipei manageriate de Nicolae Dică.

Fotbalistul este născut pe 25 septembrie 2000, în Republica Moldova, iar în sezonul trecut a evoluat sub formă de împrumut la FC Pucioasa, formaţie care activează în Liga a III-a. Agachi aparţine de Viitorul Constanţa şi a fost împrumutat pentru un sezon la Piteşti. Sebastian este un portar cu talie, având 182 cm înălţime. Noua achiziţie a grupării din Trivale este un jucător de mare perspectivă, puştiul cochetând deja cu loturile naţionale ale Republicii Moldova. În 2017, Sebastian a bifat 3 selecţii la Naţionala Moldovei Under 18 şi 2 partide la Naţionala Moldovei Under 19. Agachi poate deveni om de bază în echipa lui Nicolae Dică având în vedere că în noul sezon competiţional echipele de liga a doua sunt obligate de regulament să folosească încă din primul minut doi jucători sub 20 de ani, născuţi după 1 ianuarie 2000.

Clubul FC Argeş îi transmite lui Sebastian Iulian Agachi un „Bun venit” şi îi doreşte evoluţii cât mai bune în tricoul alb-violet.