Tot mai aproape de locurile de play-off

FC Argeș – Farul Constanța 2-1(0-0)
Au marcat: Arias(min.50), Viana(min.73) / Betancor(min.80 pen.)
FC Argeş se apropie încet, dar sigur, de locurile de play-off după ce s-a impus cu 2-1, în confruntarea de duminică după-amiază, de pe propriul teren, cu Farul Constanţa. După succesul din runda cu numărul 12, piteștenii sunt la doar un punct în spatele Universității Craiova, ocupanta locului 6, ultimul de play-off. foto: Gabriela Neacșu
Oaspeții au început bine partida și puteau deschide scorul prin Chițu, însă Greab a reușit să respingă șutul acestuia. Replica alb-violeților a venit prin Teles care a trimis pe centrul porții lui Aioani. La jumătatea primului mitan, Cristi Dumitru a fost foarte aproape de gol, însă șutul său a fost respins de Aioani din vinclul porții. Argeșul a deschis scorul după 50 de minute prin Arias, iar Viana a dublat avantajul alb-violeților cu 20 de minute înainte de final. Farul a redus din diferență în minutul 80 prin Betancor care a transformat penalty-ul acordat la faultul lui Ișfan asupra lui Larie. Același Ișfan putea închide meciul, însă a trimis pe lângă poartă din 6 m!. Oaspeții puteau pleca cu un punct de la Pitești, dar bara s-a opus la șutul lui Ely Fernandes. În urma acestei victorii, FC Argeș a rămas tot pe locul 9, dar cu 18 puncte, la egalitate cu Farul și Rapid, ocupantele locurilor 7 și 8. Următorul meci oficial al echipei noastre este programat sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 15.00, în deplasare, cu FC Voluntari.
Caseta tehnică:
FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Joao Miguel, Latovlevici – Meza Colli, Raynov(min.90+4 Boldor) – Teles(min.46 Dumitrașcu), Fatai(min.33 Viana), Dumitru(min.46 Ișfan) – Arias(min.71 Șerban).
Rezerve neutilizate: F. Croitoru, Muşat, Palic, Moisie
Antrenori: Andrei Prepeliţă și Mihai Ianovschi
Farul: Aioani – Boboc, Larie, Ghiţă, De Nooijer(min.82 Ely Fernandes) – Artean, Mladen(min.46 Pires), Ciobanu(min.68 Rădăslăvescu) – Chiţu(min.68 Ganea), Betancor, Pitu(min.46 Grameni).
Rezerve neutilizate: Brănescu, Dussaut, Dobrosavlevici, N. Popescu.
Antrenor: Gheorghe Hagi
Cartonașe galbene: Mladen
Arbitru: Sebastian Colțescu / A1: Daniel Mitruți / A2: Vlad Bârleanu
Observatori: Ion Ion, Florin Hîncu.
sursa rezumat video: Telekom Sport