4 victorii, 31 de goluri marcate și doar 3 primite

Week-end-ul trecut s-a disputat prima rundă din Liga Elitelor Under 15, a noua etapă din Liga Elitelor Under 16, a opta rundă din Campionatele Naționale Under 17 și 19, dar și jocurile din etapa cu numărul 8 din Liga a III-a.

În cele cinci competiții organizate de FRF, juniorii alb-violeți au înregistrat patru victorii și o înfrângere. În meciurile de la sfârșitul săptămânii trecute, echipele clubului nostru au reușit performanța de a marca 31 de goluri și de a primi doar 3!.

Debut cu dreptul

FC Argeş a început cu dreptul Liga Elitelor Under 15. Echipa pregătită de Paul Ciobanu s-a impus cu 2-0, în confruntarea de pe propriul teren, cu CN Dinicu Golescu Câmpulung. Golurile alb-violeţilor au fost reuşite de Mihnea Ionică şi Eric Nistor. În următoarea etapă a acestei competiţii, programată duminică, de la 10.00, piteştenii vor întâlni în deplasare, pe CSS Târgovişte.

În coasta liderului

În Liga Elitelor U16, FC Argeș a învins cu 8-1, în deplasare, pe Gaz Metan Mediaş. Golurile piteștenilor au fost reușite de Andrei Badea, Yanis Pîrvu(2), Darius Grigore și Andrei Stoica(4). În urma acestui rezultat, formația pregătită de Cătălin Oprea a urcat pe locul 2 al clasamentului, cu 19 puncte, cu patru mai puțin decât liderul Universitatea Craiova. Piteștenii se pot apropia și mai mult de olteni dacă vor reuși să-i învingă sâmbătă, de la ora 12.00, în Trivale.

Scoruri de maidan cu sibienii

În Campionatul Național Under 17, FC Argeș s-a impus cu 12-1, în confruntarea de pe propriul teren, cu FC Interstar Sibiu. Golurile echipei pregătite de Daniel Nicolae Ghiță au fost marcate de Gino Oprescu(4), Marco Dică, Cosmin Tecuceanu, Alexandru Dinoci, Potoroacă, David Prepeliță, Sebastian Matei, Daniel Drugan, plus un autogol al ardelenilor. Tot în etapa a opta, dar a Campionatului Național Under 19, FC Argeș s-a impus cu 9-0, în partida de la Pitești, cu FC Interstar Sibiu. Reușitele formației pregătite de Robert Enache au fost semnate de Geani Bălașa(3), Mădălin Crivăț(3), RobertMitrache(2) și Ionuț Oprescu. În urma celor două victorii, FC Argeș U17 și FC Argeș U19 ocupă locul 1 în clasamentul celor două serii, ambele cu câte 25 puncte. În următoarea etapă a celor două competiții, ”vulturașii” vor întâlni duminică, 24 octombrie, de la orele 12.00 și 14.00, în deplasare, pe ACS Alma Sibiu, formații de jumătatea clasamentului.

Eșec în derby-ul local

În etapa cu numărul 8 a Ligii a III-a, FC Argeș II a pierdut cu 0-1, în disputa de pe propriul teren, cu Unirea Bascov. În urma acestui eșec, piteștenii au rămas cu 4 puncte și ocupă locul 9 în clasamentul seriei a patra. Următorul joc al puștilor pregătiți de Constantin Schumacher este programat vineri, 22 octombrie, de la ora 15.00, în deplasare, cu FCSB II, lanterna roșie a ierarhiei.