Trei jucători de la Pandurii au semnat cu FC Argeş!

La o zi după ce Nicolae Dică a fost instalat în funcţia de manager general, conducerea clubului FC Argeş a realizat astăzi primele transferuri.

Echipa noastră a ajuns la un acord cu trei fotbalişti care în sezonul recent încheiat au evoluat în liga secundă la Pandurii Târgu Jiu. Este vorba despre Robert Marian Dănescu, Denis Gigi Brânzan şi Cristian Andrei Blejdea. Dănescu a semnat cu FC Argeş o înţelegere valabilă pe 3 ani, în timp ce Brânzan şi Blejdea vor îmbrăca tricoul alb-violet timp de 2 sezoane.

Robert Marian Dănescu este născut în anul 2000 şi a evoluat ca fundaş central la Târgu Jiu. Tânărul jucător al echipei noastre poate evolua şi ca mijlocaş defensiv.

Denis Gibi Brânzan este născut în 1996 şi este fundaş central de meserie. În sezonul 2018-2019 a îmbrăcat tricoul gorjenilor în 29 de meciuri şi a reuşit 1 gol. În sezonul 2016-2016 a evoluat cu Pandurii Târgu Jiu în Liga I, bifând 5 partide.

Cristian Andrei Blejdea este născut în 1996 şi a evoluat la Pandurii Târgu Jiu ca atacant. Are 1,82 m înălţime, 75 kg greutate, iar în precedenta ediţie de campionat a îmbrăcat tricoul pandurilor în 34 de partide, reuşind să înscrie 8 goluri.

Clubul FC Argeş le transmite celor trei „Bun Venit! şi rezultate cât mai bune în tricoul alb-violet.