Trei victorii pentru juniorii alb-violeți

Week-end-ul trecut s-a disputat a cincea rundă din Liga Elitelor Under 15, a doua etapă din play-off-ul Ligii Elitelor Under 16, dar și a doua rundă din play-off-ul Campionatelor Naționale Under 17 și 19.

Juniorii alb-violeți au evoluat doar în trei din cele patru competiții organizate de FRF. În Liga Elitelor Under 15, FC Argeş nu a jucat întrucât seria a 7-a este compusă din cinci formații, iar acum a fost rândul piteștenilor să stea. În următoarea etapă a acestei competiţii, programată duminică, echipa lui Paul Ciobanu va întâlni de la ora 10.00, deplasare, pe CN Dinicu Golescu Câmpulung.

La opt puncte în spatele liderului

În a doua etapă din play-off-ul Ligii Elitelor U16, FC Argeș a învins cu 3-0, în deplasarea de la LPS Pitești. Golurile echipei pregătite de Cătălin Oprea au fost marcate de Yanis Pîrvu, Andrei Badea și Mihai Militaru. În urma acestui rezultat, alb-violeții ocupă locul 3, cu 25 de puncte, la egalitate cu CSM Râmnicu Vâlcea, ocupanta locului 2, și la opt puncte în urma liderului, Universitatea Craiova. În următoarea rundă a seriei a treia, programată sâmbătă, de la ora 10.00, alb-violeții vor întâlni pe propriul teren, pe LPS Pitești.

N-au avut probleme cu LPS Pitești

În cea de-a doua etapă a play-off-ului Campionatului Național Under 17, FC Argeș s-a impus cu 5-0, în partida de pe propriul teren, cu LPS Viitorul Pitești. Golurile echipei pregătite de Daniel Nicolae Ghiță au fost marcate de Dinoci, Tecuceanu și Oprescu. Tot în a doua rundă, dar a play-off-ului Campionatului Național Under 19, FC Argeș s-a impus cu 4-1, în disputa de la Pitești, cu LPS Viitorul. Reușitele formației antrenate de Robert Enache au fost semnate de Vlad Tudor(3) și Radu Ciuciulete. În etapa următoare a celor două competiții, programată sâmbătă, de la orele 12.00 și 14.00, alb-violeții vor întâlni în deplasare, pe ACS ALMA Sibiu, respectiv CS Comunal Șelimbăr.