Trei victorii și un eșec pentru juniorii alb-violeți

 

Week-end-ul trecut s-a disputat a șaptea etapă din Liga Elitelor Under 16, a șasea rundă din Campionatele Naționale Under 17 și 19, dar și jocurile din etapa cu numărul 6 din Liga a III-a. În cele patru competiții organizate de FRF, juniorii alb-violeți au înregistrat trei victorii și o înfrângere.

În Liga Elitelor U16, FC Argeș a învins cu 2-0, pe propriul teren, pe Rapid București. Piteștenii s-au impus prin golul marcat de Darius Grigore și un autogol al giuleștenilor. În urma acestui rezultat, formația pregătită de Cătălin Oprea se menține pe locul 6 al clasamentului, cu 13 puncte, cu două mai puțin decât liderul Progresul Spartac București. Următorul joc al piteștenilor este programat sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 10.00, pe propriul teren, cu SCM Râmnicu Vâlcea, echipă care ocupă locul 2, cu 15 puncte, adunate în șapte runde.

Scoruri de tenis la U17 și U19

În Campionatul Național Under 17, FC Argeș s-a impus cu 6-0, în deplasarea de la CSM Râmnicu Vâlcea. Golurile echipei pregătite de Daniel Nicolae Ghiță au fost marcate de Oprescu, Tobias, Drugan, Dinoci și Tecuceanu(2). Tot în etapa a șasea, dar a Campionatului Național Under 19, FC Argeș s-a impus tot cu 6-0, în confruntarea din deplasare, cu CSM Râmnicu Vâlcea. Golurile formației pregătite de Robert Enache au fost reușite de Crivăț(3), Găleșeanu, Aguță și Mitoi. În urma acestor rezultate, FC Argeș U 17 și FC Argeș U 19 ocupă locul 2 în clasamentul seriilor din care fac parte, cu câte 16 puncte fiecare, cu două mai puțin decât liderul, LPS Viitorul Pitești. În următoarea etapă a celor două competiții, ”vulturașii” vor întâlni sâmbătă, 9 octombrie, de la orele 12.00 și 14.00, acasă, pe CN Dinicu Golescu.

Înfrângere cu satelitul giuleștenilor

În etapa cu numărul 6 a Ligii a III-a, FC Argeș II a cedat, cu 1-3, în disputa din Capitală, cu Rapid București II. În urma acestui eșec, piteștenii ocupă locul 9 al seriei a patra, cu 3 puncte. Următorul joc al puștilor pregătiți de Constantin Schumacher este programat vineri, 8 octombrie, de la ora 15.00, la baza sportivă Albota, cu Academica Clinceni II, satelitul formației de prima ligă.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds