Turda şi Muşat vor un debut cu dreptul

Şi jucătorii de la FC Argeş sunt conştienţi de dificultatea meciului cu Ripensia Timişoara de marţi, de la ora 19.30. Elevii lui Nicolae Dică îşi doresc un debut cu dreptul în noul sezon competiţional şi nu concep decât victoria în disputa cu bănăţenii.

Fundaşii Grigore Turda şi Nicolae Muşat speră ca echipa să FC Argeş să termine sezonul pe un loc promovabil. Grigore Turda cunoaşte destul de bine adversarul şi nu se teme de galben-roşii: „Ne aşteaptă un meci dificil, şi în sezonul trecut am avut meciuri disputate cu Ripensia, prea multe schimbări nu au avut, deoarece au acelaşi antrenor şi probabil au acelaşi stil de joc. Noi ne-am pregătit foarte bine, sunt sigur că anul acesta vom avea performanţe mai mari decât anul precent”.

# „Să ne ridicăm la înălţimea suporterilor”

Nicolae Muşat speră ca evoluţia echipei să fie la nivelul aşteptărilor suporterilor: „Mă bucur că m-am alăturat familiei, mă refer la FC Argeş. Suntem în faţa unui meci foarte important, ne aşteaptă un drum lung, greu, pe care trebuie să-l terminăm aşa cum vrea toată lumea, adică să obţinem promovarea. Să luăm fiecare meci în parte, cel mai improtant meci este cel de mâine, trebuie să ne ridicăm la aşteptările suporterilor”.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds