Vor 3 puncte cu bănăţenii!

FC Argeş – Ripensia Timişoara, marţi, ora 19.30

FC Argeş se pregăteşte de debutul în noul sezon competiţional. Formaţia pregătită de Nicolae Dică va întâlni marţi, de la ora 19.30, pe stadionul Nicolae Dobrin, pe Ripensia Timişoara. Este primul meci oficial pentru echipa de fotbal a Piteştiului care în această vară a obţinut drept de promovare în Liga I, dar şi pentru managerul grupării din Trivale de la revenirea la Piteşti.

Nicolae Dică spune că fiecare debut de campionat este dificil: „Ne aşteaptă o partidă foarte grea cu Ripensia, o echipă bună care are la timonă un antrenor foarte bun, un tehnician ce cunoaşte foarte bine acest eşalon şi care a avut performanţele cu echipele pe care le-a antrenat. Îşi pregăteşte defensiv foarte bine echipa timişoreană care are în componenţă jucători foarte bine pregătiţi din acest punct de vedere. Noi trebuie să fim pregătiţi, să dăm totul pe teren pentru a câştiga. Nu avem indisponibilităţi, de câteva zile ni s-a alăturat şi Motroc care a fost accidentat după ultimul meci de verificare. Ripensia este o echipă bună, cu experienţă în acest moment, faţă de sezonul precendent, dar în mare a rămas acelaşi nucleu. Cei pe care i-a adus Alexandru Pelici sunt jucători foarte buni, dânsul îi cunoştea foarte bine. Noi trebuie să fim concentraţi şi să dăm totul pe teren pentru a câştiga”.

#”Cunosc foarte bine adversarul”

Tehnicianul grupării din Trivale aşteaptă cât mai mulţi spectatori la stadionul Nicolae Dobrin: „E un lucru bun că jucăm în nocturnă, la acea oră lumea nu mai este la serviciu. Ne dorim enorm ca oamenii să vină alături de noi şi să ne susţină. Am văzut că la meciurile din prima etapă a ligii secunde erau stadioane pline. Îmi doresc ca suporterii să vină alături de noi, iar prin rezultatele bune sper să aducem cât mai mulţi susţinători la stadion. Cunosc foarte bine adversarul, cred că în linii mari cunosc şi garnitura pe care o vor alinia. Nu va fi uşor în acest campionat, avem adversari foarte puternici, dar ne dorim să facem performanţă. Am mai spus, multe formaţii vor pierde puncte, sunt echipe care au investit enorm, au adus jucători cu salarii foarte mari faţă de Liga 2. Acele echipe au o şansă în plus faţă de alţii, dar campionatul este echilibrat. Oricine poate pierde cu oricine. Uitaţi-vă că U Cluj a pierdut în faţa Reşiţei, echipă nou promovată”.