Turris Turnu Măgurele – FC Argeș, primul meci al play-off-ului Ligii 2!

Deținătorii drepturilor TV din campionatul Ligii 2 au stabilit programul primei etape a play-off-ului, competiție formată de FRF în această situație generată de pandemia de COVID-19 pentru a decide echipele promovate în Liga 1. Dacă totul decurge conform planului, primul joc al play-off-ului de promovare va fi Turris Oltul – FC Argeș, stabilit pentru ziua de vineri, 3 iulie.

Echipele din Liga 2 care vor lupta pentru promovarea în Liga 1 la finalul acestui sezon afectat de pandemia de COVID-19 sunt pe ultima sută de metri a pregătirilor meciurilor oficiale. Aproape patru luni au trecut de când competiția a fost suspendată și mai apoi ”înghețată” din cauza coronavirusului, iar primele șase clasate au fost puse să joace într-un play-off de cinci etape pentru a ocupa primele două locuri direct promovabile sau locul 3, care duce la baraj.

Mini-turneul începe weekendul următor, de vineri, 3 iulie, și se întinde pe durata unei luni, dacă totul se va desfășura așa cum este stabilit în acest moment și nu vor interveni alte schimbări, fie din cauza apelului făcut de UTA la TAS împotriva FRF, fie a complicațiilor pandemiei.

Prima etapă a play-off-ului începe vineri și se încheie marți seară

Turris Oltul și FC Argeș sunt echipele care dau startul play-off-ului. În etapa 1 a play-off-ului, acestea se întâlnesc vineri, 3 iunie, de la ora 17:00, pe stadionul Municipal din Turnu Măgurele.

Sâmbătă, 4 iulie, de la ora 17:00, pe arena Motorul din Arad, are loc jocul derby UTA – Petrolul Ploiești.

În fine, ultima partidă a rundei are loc tocmai marți, 7 iulie, de la ora 20:00, pe Orășenescul din Mioveni, unde vor juca CS Mioveni și Rapid.

Toate confruntările din play-off vor fi televizate de deținătorii drepturilor TV din Liga 2, DigiSport, TelekomSport și Look TV.      sursa: liga2.ro