Vali Năstase: „Suntem pe un drum bun!”

Vali Năstase, secundul echipei FC Argeş a făcut o scurtă analiză a celor 17 etape disputate până acum în liga secundă. Oficialul echipei noastre consideră că această ediţie de campionat este una foarte echilibrată şi prevede o luptă aprigă pentru primele trei locuri ale ierarhiei.
Secundul alb-violeţilor spune că fiecare punct contează în economia clasamentului: „Ne aşteptam să fie un campionat greu, ţinând cont de numele echipelor care s-au înscris. Uitaţi-vă că între noi şi locul 1 este o diferenţă de doar patru puncte, astfel că orice pas greşit se cunoaşte, are implicaţii majore în clasament. Din acest motiv le spun băieţilor că victoria este mai mult decât importantă. Trebuie să învingem îndiferent de situaţie. Vreau să fim echilibraţi în teren şi să tratăm jocul cu maximă seriozitate. Ar fi perfect dacă băieţii nu ar face greşeli în acest meci, dar vom vedea ce va fi. Oricum, suntem pe un drum bun şi sperăm s-o ţinem tot aşa” a declarat Năstase la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Academica Clinceni.
#”Tinerii îşi pot face un nume în fotbal”
Năstase spune că staff-ul tehnic face eforturi pentru a ţine conectaţi jucătorii la fiecare partidă: „Chiar dacă nu avem nicio pespectivă de promovare la momentul acesta din cauza formei de organizare a clubului, noi încercăm să-i motivăm cum ştim noi mai bine la fiecare meci. Şi băieţi se motivează singuri pentru că au caractere frumoase. Sunt conştienţi că îmbracă tricoul unei echipe de mare tradiţie. FC Argeş este un brand care atârnă greu. Să nu uităm că de-a lungul timpului foarte mulţi jucători piteşteni au ajuns la echipe puternice din ţară şi străinătate. Poate vor să plece la mai bine. Mulţi jucători sunt tineri şi pot ajunge la alte echipe mai bune. Dacă joacă bine aici şi sunt apreciaţi, pot face oricând pasul către o formaţie de top. Îşi pot face un nume frumos în fotbal”.