Buhăescu: „Să terminăm anul pe locul 2 sau 3!”

Şi jucătorii echipei noastre sunt conştienţi de importanţa meciului de vineri seară cu Academica Clinceni. Echipa care va reuşi să câştige cele trei puncte puse în joc are mari şanse de a termina turul de campionat pe podium. După 17 etape disputate în eşalonul secund, primele cinci echipe sunt despărţite în clasament de doar 4 puncte, iar fiecare punct câştigat contează enorm când se va trage linie.

Atacantul Vasile Buhăescu este unul dintre fotbaliştii alb-violeţi care îşi trece aproape meci de meci numele pe lista marcatorilor. Vârful echipei noastre îşi doreşte să marcheze şi contra ilfovenilor: „Ştim că ne aşteaptă un meci greu pentru că şi cei de la Clinceni sunt poziţionaţi bine în clasament. Ambele echipe vor să învingă pentru a rămâne sus. Jucăm în nocturnă, sper să fie un joc bun, să conducem tot meciul şi să nu ne mai retragem după ce marcăm. Am făcut-o de prea multe ori, deşi antrenorii ne spun tot timpul să nu ne retragem şi să stăm sus. Obiectivul nostru este doar victoria!. După acest meci mergem la Snagov. Poate câştigăm şi acolo acolo. Ne dorim să terminăm anul pe locul 2 sau 3, dacă se poate!. Mă bucur că marchez aproape meci de meci. Nu sunt Messi să le fac eu pe toate pe teren, eu înscriu datorită colegilor. Sper să ajut cât pot de mult echipa cu evoluţiile şi golurile mele”.

#”Cu atitudine bună, vom învinge!”

Mijlocaşul Ionuţ Şerban îşi doreşte ca FC Argeş să aibă constanţă în rezultate. Fotbalistul echipei noastre nu se teme de ilfoveni: „Întâlnim o echipă bună a acestui campionat, o formaţie care a avut continuitate, dar nu ne speriem de locul pe care adversarul îl ocupă în clasament!. Şi noi stăm destul de bine. Cu atitudine bună şi multă muncă, vom învinge. Avem nevoie de victorie pentru a ne menţine pe un loc bun în clasament. Vrem să terminăm anul pe un loc cât mai bun, iar dacă se va putea chiar pe podium”.