Vasile Popa: „Doar televiziunile stabilesc orele de disputare a meciurilor!”

FC Argeş va disputa la începutul săptămânii viitoare cel mai important meci din acest retur de campionat. Echipa pregătită de Emil Săndoi va întâlni luni, 30 aprilie, de la ora 15, pe CS Mioveni. Confruntarea dintre cele două reprezentante ale judeţului nostru este cel mai aşteptat meci de către spectatorii argeşeni având în vedere orgoliile şi ambiţiile existente între cele două grupări. Disputa de pe stadionul Nicolae Dobrin contează pentru etapa cu numărul 32 a ligii secunde şi va fi transmisă în direct de către Digi Sport. Oficialii grupării din Trivale îşi doresc ca acest derbi local să se joace cu stadionul plin, chiar dacă ora de începere a acestei partide nu este cea mai potrivită pentru iubitorii fotbalului argeşean.

În urma discuţiilor apărute în mediul on-line privind ora de disputare a acestei partide, conducerea clubului FC Argeş are de făcut următoarele precizări:

„Conform contractului încheiat de Federaţia Română de Fotbal cu cele două posturi TV care au drept de transmitere a partidelor din Liga a II-a, doar televiziunile stabilesc meciurile pe care le televizează la fiecare etapă. Acestea stabilesc ziua şi orele celor patru partide, în funcţie de grila de programe pe care o au, cluburile neavând nici o putere de decizie în această privinţă. Ne-am fi dorit ca partida de luni dintre FC Argeş şi CS Mioveni să se joace în nocturnă pentru a da posibilitatea piteştenilor de a veni în număr cât mai mare la stadion, însă acest lucru nu este posibil datorită acestui contract încheiat între FRF şi cele două posturi TV, înţelegere pe care toate cluburile din Liga a II-a trebuie să o respecte. Dacă Digi Sport nu ar fi televizat aceast meci, clubul FC Argeş nu ar fi acceptat ca partida cu CS Mioveni să se joace de la ora 15 şi ar fi cerut FRF programarea partidei pentru o altă oră, întrucât stadionul Nicolae Dobrin dispune de instalaţie de nocturnă. Clubul nostru îşi doreşte ca la meciurile echipei de pe propriul teren, iubitorii fotbalului piteştean să fie prezenţi la stadion în număr cât mai mare pentru a susţine echipa. Opiniile suporterilor contează foarte mult pentru noi, însă trebuie să respectăm înţelegerile în vigoare. Vom face toate demersurile ca partidele echipei noastre care nu vor fi televizate să se dispute la anumite ore care să le permită suporterilor să fie prezenţi în număr cât mai mare la stadion pentru a susţine echipa” a declarat Vasile Popa, directorul sportiv al clubului FC Argeş.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.