Victorie şi spectacol la Clinceni!

# Academica Clinceni – FC Argeș 2-4 (2-2).
Au marcat: Gheorghe (min2), Petriş(min.27) / Şerban (min.1), Buhăescu (min.10), Nilă (min.75), Raul Costin (min.90)

FC Argeş continuă lupta pentru locul 3 după victoria de miercuri seară, din deplasarea de la Academica Clinceni. Echipa noastră s-a impus cu 4-2 pe terenul ilfovenilor şi s-a apropiat la doar trei puncte de Chindia Târgovişte care va juca miercuri, în deplasarea de la Metaloglobus Bucureşti.
Disputa cu ilfovenii a fost una spectaculoasă, cu şase goluri marcate, dar şi cu alte mari ocazii de gol. Alb-violeţii au fost vioara întâi în această dispută, fiind de departe echipa mai bună în această întâlnire. Alb-violeţii au deschis scorul încă din primul minut prin Ionuţ Şerban, însă bucuria echipei noastre nu a durat decât câteva zeci de secunde pentru că Academica a restabilit egalitatea prin Gheorghe. Argeşenii au trecut din nou în avantaj prin golul lui Buhăescu, însă Clinceniul a restabilit egalitatea prin reuşita lui Petriş. Băieţii noştri puteau intra în avantaj la cabine, însă Ureche a respins în bară şutul lui Şerban. După pauză, FC Argeş a crescut presiunea pusă pe adversar reuşind să se desprindă prin golul lui Nilă care a marcat la doar cinci minute după ce a intrat în teren. Scorul final a fost stabilit de mijlocaşul Raul Costin, în ultimul minut al timpului regulamentar. Pentru FC Argeş a fost a cincea victorie consecutivă în timp ce pentru Emil Săndoi a fost al optulea succes din zece partide pe banca tehnică a echipei noastre.

Caseta tehnică:

Academica: Ureche – Achim, Hreniuc, Găină, Dobrescu – Târşa(min.85 Moldovan), B. Barbu, Petriş(min.70 Vlad Mihalcea), Gliga – Gheorghe, Blejdea. Rezerve: Vâlceanu, Răuţă, Popescu, Mihalcea, Şandru, Gal, Moldovan. Antrenor: Ilie Poenaru.

FC Argeș: Popescu – Oancea, Cotigă, Şerbănică, Stan – Şerban(min.71 Nilă), Panait, Raul Costin, Bîrzan(min.61 Robert Grecu) – Năstăsie, Buhăescu(min.87 Tăbăcariu). Rezerve: N. Grecu, Ciucă, David, Barbu, R. Grecu, Nilă, Tăbăcariu. Antrenor: Emil Săndoi.

Arbitri: Sergiu Popa (Aiud), Dumitru Ionel (Prahova), Dragos Bogdan (Făgăraș). Arbitru de rezervă: Dumitrache Bogdan (Bucureşti).
Observatori: Emil Tudor (Târgovişte), Valeriu Ioniţă(București).

Cum s-au marcat golurile:

Min.1: 0-1! Şerban îl învinge pe Ureche cu un şut din interiorul careului.

Min.2: 1-1! Gheorghe pătrunde în careu şi îl învinge pe Tavi Popescu cu un şut la colţul lung.

Min.10: 1-2! Buhăescu trimite din 6 m în plasă, în urma unui corner executat de Năstăsie.

Min.27: 2-2! Petriş scapă din marcajul lui Şerbănică şi trimite plasat, la colţul lung, din interiorul careului.

Min.75: 2-3!  Andrei Nilă îl învinge pe Ureche cu un şut din interiorul careului, după o deviere cu capul a lui Buhăescu.

Min.90: 2-4!Raul Costin stabileşte scorul final cu un şut la colțul lung, din afara careului.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.