Victoria ne scuteşte de emoţii!

# FC Argeş – Olimpia Satu Mare, sâmbătă, ora 13

FC Argeş se pregăteşte de o nouă etapă de campionat. Alb-violeţii vor întâlni sâmbătă, de la ora 13, pe stadionul Nicolae Dobrin, pe Olimpia Satu Mare, una dintre formaţiile din partea inferioară a clasamentului. Disputa din Trivale face parte din runda cu numărul 18, penultima a acestui tur de campionat. După 17 etape FC Argeş ocupă locul 10 în clasament cu 22 de puncte în timp ce Olimpia Satu Mare se situează pe locul 12 cu 20 de puncte.
Cele trei puncte puse în joc sunt vitale pentru ambele echipe în încercarea lor de a se îndepărta de zona fierbinte a clasamentului. Echipa noastră va aborda această partidă după eşecul din runda precedentă de la Călăraşi, în timp ce Olimpia Satu Mare are moralul bun după victoria de pe propriul teren cu Dacia Unirea Brăila. Chiar dacă nu au plecat cu nici un punct de la Călăraşi, alb-violeţii au făcut un meci destul de bun împotriva unui adversar care se luptă pentru promovarea în Liga I. Paul Ciobanu, unul dintre cei doi antrenori interimari ai grupării din Trivale are mare încredere în potenţialul alb-violeţilor şi nu concepe ca echipa să nu se impună: „Ne aşteaptă încă un joc dificil. Întâlnim o echipă bună a campionatului. Au şi ei câteva probleme de ordin financiar dar şi litigii cu jucătorii. Noi nu luăm în calcul aceste lucruri pentru că sunt problemele lor. Gândul nostru este doar la victorie. În aceste condiţii, Olimpia Satu Mare a jucat un amical ieri la Baia Mare. Avem câteva informaţii despre acel meci. În urma acestui joc ei pregătesc etapa de la Piteşti cu cea mai mare seriozitate. Acelaşi lucru îl vom face şi noi. Jucăm acasă şi vom încerca ca pe tot parcursul celor 90 de minute să prestăm un joc ofensiv. Vom încerca să înscriem încă de la prima ocazie. Îmbucurător este faptul că avem tot lotul valid” a spus tehnicianul argeşean.
# „Ca lot suntem peste ei”
Tehnicianul grupării din Trivale a făcut o comparaţie între cele două loturi şi a tras concluziile care se impun: ” Sperăm ca până la ora jocului să gândim o formulă care să ne aducă cele trei puncte. Olimpia Satu Mare este o echipă destul de bună. La liga a doua nu mai există jocuri uşoare. Toate meciurile sunt grele pentru că echipele încearcă să acumuleze puncte. Doresc să joace cât mai bine. Olimpia este o echipă de tradiţie în liga a doua. Sunt o formaţie experimentată, cu jucători destul de buni. Locul care îl ocupă acum în clasament poate nu reflectă valoarea lotului. Consider însă că lotul echipei noastre este mult peste cel al Olimpiei Satu Mare şi chiar peste multe echipe din liga a doua”.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.