Victorie cu ultima clasată

Dacia Unirea Brăila – FC Argeş 0-2(0-0)
Au marcat: Buhăescu(min.52), Florescu(min.62)

FC Argeș s-a impus cu 2-0 în confruntarea de sâmbătă după-amiază, din deplasare, cu Dacia Unirea Brăila, lanterna roșie a ligii secunde, la capătul unui meci în care gazdele au dat o replică destul de bună echipei noastre care a trăit cu impresia că este suficient doar să intre pe teren pentru a câștiga cele trei puncte puse în joc.

Disputa cu brăilenii a fost una mult mai grea decât preconizau jucătorii alb-violeți, care timp de o repriză, au fost chinuiți de formația de la malul Dunării, resemnată deja că în sezonul viitor va lua drumul celui de-al treilea eșalon. După o primă repriză destul de săracă în ocazii, piteștenii au deschis scorul la puțin timp după pauză prin Vasile Buhăescu. Atacantul argeșean a marcat în urma unei lovituri de colț executate perfect de mijlocașul Alin Popa. Înainte de deschiderea scorului, FC Argeș irosise și o lovitură de pedeapsă scoasă tot de Alin Popa, însă mijlocașul Eduard Florescu nu l-a putut învinge de la punctul cu var pe Moldoveanu. Același Florescu a adus liniștea în tabăra echipei noastre cu o jumătate de oră înainte de ultimul fluier al centralului Andrei Baciu. În urma unei respingeri a lui Moroianu, Florescu a tras cu sete, din vole, de la marginea careului, iar mingea s-a dus direct în vinclu!. După marcarea celui de-al doilea gol, FC Argeș și-a mai trecut în cont și alte oportunități de a mai înscrie, însă lipsa de inspirație în fața porții au făcut ca scorul să nu ia proporții. În urma acestei viictorii, FC Argeș și-a consolidat locul 6 în clasament, cu cele 59 de puncte, acumulate în 33 de etape.

Caseta tehnică:

Dacia Unirea: Iul. Moldoveanu – Coteţ, Moroianu, Diakite(min.62 Sava), R. Băluţă – Val. Robu, D. Mihalcea, Van den Driest (cpt.), Ciucureanu(min.70 Băcanu) – Konyeha(min.59 Cherleş), Jalow. Antrenor: Florentin Petre.

FC Argeş: N. Grecu – Tofan(min.77 Nilă), Vişa, Hreniuc, Ct. Stan – R. Costin, Alin Popa(min.63 Buleică), I. Năstăsie (cpt.)(min.63 Enceanu), Ed. Florescu – Ct. Barbu, Buhăescu. Antrenor: Augustin Eduard.

Stadion: Municipal (Brăila); În tur: 1-4;
Arbitru: Andrei Baciu (Botoşani); Asistenţi: Damian Antal şi Alexandra Theodora Petrea (ambii din Bacău).

Cum s-au marcat golurile:

min.52: 0-1! Gol FC Argeș!. Alin Popa execută o lovitură de colț iar Buhăescu trimite în plasă din interiorul careului.

min.62: 0-2! Gol FC Argeș! Florescu îl învinge pe portarul gazdelor cu un șut din vole de la 16 m care se duce în vinclu!.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds