Victorie dramatică obţinută în prelungiri!

FC Argeș – Ripensia Timișoara 2-1(0-1) Au marcat: Buhăescu(min.51), Șerban(min.90+3) / Dumiter(min.32).


FC Argeş a reuşit vineri după amiază o victorie dramatică, în confruntarea de pe propriul teren, cu Ripensia Timişoara. Succesul echipei noastre s-a conturat în ultimul minut de prelungiri al partidei.Bănăţenii au reuşit să deschidă scorul prin Dumiter cu un sfert de oră înainte de finalul primului mitan. Atacantul timişorenilor a pătruns în careu, a trecut de Hreniuc şi Vişa şi l-a învins pe Nicuşor Grecu cu un şut plasat. După revenirea de la cabine, alb-violeţii au ieşit pe teren mult mai motivaţi şi au reuşit să întoarcă scorul. Piteştenii au reuşit egalarea la puţin timp după pauză prin Vasile Buhăescu, care servit perfect de Cătălin Barbu, nu l-a iertat pe portarul Horaţiu Moldovan ieşit în întâmpinare. Bănăţenii au avut şansa de a trece în avantaj, însă Mansour, singur din 6 m, a trimis pe lângă poartă spre disperarea staff-ului tehnic care şi-a pus mâinile în cap. Golul lui Buhăescu le-a dat aripi argeşenilor care au început să pună o presiune mai mare pe adversar. După primirea golului, Ripensia a preferat să se apere pe două linii şi să dea lovitura pe contraatac, lăsând impresia că se mulţumeşte cu un punct din deplasarea de la Piteşti. Cu cinci minute înainte de finalul timpului regulamentar, Alin Popa putea să aducă fericirea în tabăra alb-violetă, însă din 3 m, a trimis cu capul în braţele portarului!. Calculele bănăţenilor au fost stricate la ultima fază a meciului de Ionuţ Şerban. Mijlocaşul echipei noastre a bătut perfect o lovitură liberă de la 35 m, mingea a luat pământul şi s-a dus direct în vinclul colţului lung, păcălindu-l pe Moldovan, care a rămas pe linie şi a reacţionat târziu. Cu această victorie, FC Argeş acumulează 62 de puncte şi se apropie la un singur punct de Sportul Snagov, ocupanta locului 5, care joacă sâmbătă, în deplasare, la Energeticianul.


Caseta tehnică:
FC Argeş: N. Grecu – Turda, Vişa, Hreniuc (Ed. Florescu 46′), Şerbănică – Buleică, Andr. Panait, R. Costin (I. Şerban 59′), I. Năstăsie (cpt.)(A. Popa 83′) – Ct. Barbu, Buhăescu.Rezerve neutilizate: Oct. Popescu – D. Oancea, Nilă, Enceanu. Antrenor: Augustin Eduard.
Ripensia: H. Moldovan – Ad. Popa (cpt.), Tînc, Apro, Străuţ – Stoi, Burdeţ – Chera (Dobie 80′), Dumiter (Al. Popovici 57′), C-tin. Stoica (Oct. Drăghici 66′) – Mansour.Rezerve neutilizate: Păduraru – C. Toma, Hecsko, Ţieranu. Antrenor: Alexandru Pelici.

Stadion Nicolae Dobrin, spectatori 150