Victorie în derby-ul orgoliilor!

FC Argeș – CS Mioveni 2-0(0-0)
Au marcat: Panait(min.90), Florescu(90+3)

FC Argeş a câştigat luni seară, cu 2-0, derby-ul local cu CS Mioveni şi s-a apropiat la doar trei puncte de Petrolul Ploieşti, ocupanta locului 5. Golurile echipei noastre au fost marcate pe finalul întâlnirii de Andrei Panait şi Eduard Florescu, fotbalişti care în urmă cu câţiva ani au evoluat în tricoul galben-verde.
Confruntarea de pe stadionul Nicolae Dobrin s-a ridicat la nivelul unui derby local, având în vedere ambiţia şi determinarea cu care au evoluat ambele echipe pentru cele trei puncte puse în joc. Încă din debutul partidei, atât gruparea din Trivale, cât şi echipa din Mioveni şi-au trecut în cont câte o mare ocazie de gol. Vasile Gheorghe le-a dat emoţii oaspeţilor cu un şut de la marginea careului care a şters bara laterală. Replica oaspeţilor a venit prin Herghelegiu care l-a pus la grea încercare pe portarul Nicuşor Grecu. Buhăescu a avut şansa de a deschide scorul cu un sfert de oră înainte de finalul primului mitan, însă şutul său, din interiorul careului nu i-a pus probleme lui Croitoru. După revenirea de la cabine, CS Mioveni a avut şansa de a deschide scorul, însă portarul Nicuşor Grecu a reuşit să scoată de la rădăcina barei lovitura liberă executată din preajma careului de către Kylien. Ultimul sfert de oră al partidei a aparţinut în totalitate echipei noastre. Buleică a avut şansa de a aduce fericirea în tabăra piteşteană, însă din careul mic a trimis pe lângă poartă!. FC Argeş a deschis scorul în minutul 90 prin mijlocaşul Andrei Panait care a reluat în vinclu, o lovitură de colţ executată de Florescu care a fost respinsă de defensiva galben-verzilor. În minutele de prelungire, Nilă a fost servantul perfect pentru Eduard Florescu, care l-a executat pe Croitoru cu un lob din interiorul careului. A fost a patra victorie consecutivă din tot atâtea meciuri pentru cuplul de antrenori Augustin Eduard-Paul Ciobanu. Sub conducerea celor doi, FC Argeş
practică un fotbal ofensiv şi plăcut ochiului, redevenind o echipă de temut pentru orice adversar. Următorul meci oficial al echipei noastre este programat sâmbătă, de la ora 11, în deplasare, la Daco-Getica Bucureşti, formaţie aflată sub linia retrogradării.

Caseta tehnică:

FC Argeş: Grecu – Tofan, Turda, Hreniuc, Şerbănică – R. Costin, Panait, I. Năstăsie (cpt.)(min.64 Buleică) – Ct. Barbu (min.82 Nilă), Vasile Gheorghe (min.57 Florescu), Buhăescu. Antrenor: Augustin Eduard

CS Mioveni: F. Croitoru – Kilyen, Celea, Beţa, Ed. Stoica (cpt.) – R. Lazăr (min.66 Traşcu), Boboc, M. Şerban – Rădescu, Măzărache (min.80 Balint), Hergheligiu (min.60 Ayza). Antrenor: Daniel Opriţa.

Arbitri: Ionuț Coza(Cernica), Cosmin Vatamanu(București), Mihăiță Necula(București).
Arbitru de rezervă: Petru Ovidiu Oprea(Ploiești).
Observatori: Dan Jiga(Bistrița), Horațiu Stănescu(Craiova)
Stadion: Nicolae Dobrin, Spectatori 4.000

Cum s-au marcat golurile:

min.90: 1-0! Florescu execută o lovitură de colț pe colțul lung, defensiva Mioveniului respinge în faţă, balonul ajunge la Panait care trimite în forţă direct în vinclu!.

min.90+3: 2-0! Nilă centrază în careu, Florescu preia balonul şi îl lobează pe Croitoru!