Victorie la scor de neprezentare!

FC Argeș – Sportul Snagov 3-0(1-0).
Au marcat: Buhăescu(min.21, min.63), Șerban(min.89)

FC Argeș a încheiat anul 2019 în forță. Vineri seară, pe un ger pătrunzător, echipa noastră a învins cu 3-0, în disputa de pe propriul teren cu Sportul Snagov, penultima clasată din Liga 2 Casa Pariurilor. Foto: Gabriela Neacșu

Partida din Trivale a fost dominată copios de alb-violeți, care în afară de cele trei goluri marcate, au mai irosit încă zece mari ocazii de gol!. Piteștenii au deschis scorul după aproximativ 20 de minute prin Vasile Buhăescu care a reluat în plasă centrarea lui Blejdea. După deschiderea scorului, acelaşi Blejdea, secondat de Buhăescu și Prepeliță au fost foarte aproape de a perfora poarta Snagovului, însă lipsa de inspirație la finalizare și-a spus cuvântul. După revenirea de la cabine, FC Argeș a reușit desprinderea pe tabelă prin Buhăescu care a trimis cu capul în plasă, în urma unei lovituri de colț executate de Mușat și a realizat astfel dubla. Sarabanda ratărilor uriașe a continuat și după marcarea celui de-al doilea gol. Buhăescu l-a luat la țintă pe portarul Stanciu, iar Năstăsie a trimis mingea în bară, din interiorul careului. Mijlocașul Ionuț Șerban a stabilit scorul final cu un șut de senzație de la 25 m care s-a dus direct în vinclu!. În urma acestei victorii, FC Argeș a ajuns la 33 de puncte, acumulate în 21 de etape și a urcat pe locul 4 al clasamentului, la două puncte în spatele Rapidului, ocupanta ultimului loc al podiumului. Sub conducerea lui Ionuţ Badea, echipa din Trivale este neînvinsă de 10 etape iar perspectivele pentru retur sunt destul de bune.

Caseta tehnică:
FC Argeş: Ducan – Tofan, Andr. Panait, Şerbănică, Muşat – I. Şerban, Prepeliţă (cpt.) – Blejdea (min.73 Năstăsie), Matiş, Nini Popescu (min.88 Brînzan) – Buhăescu (min.90 Alin Popa).
Rezerve neutilizate: Micle – Dănescu, Rob. Grecu, Motroc.
Antrenor: Ionuţ Badea
Sportul Snagov: Oct. Stanciu – Ghidurea, Mocioacă, Turbatu, Narcis Ioniţă – G. Apostol, Fl. Lungu (min.73 Safsaf) – Cubleşan (min.59 Răileanu), Ad. Stoica (cpt.), Nechita – Al. Rusu (min.65 Mirică).
Rezerve neutilizate: Nic. Anghel – Iul. Roşu, Poştoarcă, Vl. Bărbulescu.
Antrenor: Răzvan Ciodar
Arbitru: Claudiu Marcu(Constanţa)
Arbitri asistenţi: Erchian Ionuş(Medgidia), Florin Iacob(Constanţa)
Arbitru rezervă: Iuliana Demetrescu(Vâlcea).
Observatori: Dumitru Crăciun(Berceni), Cornel Corocan(Reşiţa).
Cartonaşe galbene: Prepeliţă / Lungu, Turbatu

Cum s-au marcat golurile:
min.21: 1-0! Nini Popescu combină cu Blejdea care centrează în careu iar Buhăescu trimite în plasă din 6 m!.
min.63: 2-0! Buhăescu trimite cu capul în plasă în urma unei lovituri de colţ executate de Muşat şi realizează dubla.
min.89: 3-0! Şerban prinde un şut de senzaţie de la 25 m care se duce direct în vinclu!.