Victorie la scor de neprezentare!

FC Argeș – Luceafărul Oradea 3-0(1-0)
Au marcat: Raul Costin(min.28), Vișa(min.69), Buhăescu(min.74)

FC Argeş îşi continuă parcursul bun din acest tur de campionat şi s-a apropiat la doar un punct de locul 2 ocupat de Petrolul Ploieşti. Echipa noastră s-a impus la scor de neprezentare în confruntarea din această după amiază, de pe propriul teren cu Luceafărul Oradea.
În afară de cele trei goluri marcate de Raul Costin, Vişa şi Buhăescu, alb-violeţii şi-au mai trecut în cont şi alte oportunităţi de a mai înscrie, însă de fiecare dată fie portarul oaspeţilor a fost la post, fie piteştenii nu au fost inspiraţi în faţa porţii. După o jumătate de oră în care s-au întrecut în ratări, argeşenii au deschis scorul prin Raul Costin care a trimis în plasă în urma unei lovituri libere de la 30 m. După revenirea de la cabine, echipa noastră a forţat desprinderea pe tabela de marcaj. Şi în acest meci, fazele fixe au fost cartea câştigătoare a grupării din Trivale. Piteştenii şi-au dublat avantajul pe tabela de marcaj cu 20 de minute înainte de final. Şerban a bătut perfect o lovitură liberă, Vişa s-a înălţat peste defensiva ardelenilor şi a trimis imparabil, cu capul în plasă. Orădenii au resimţit din plin primirea celui de-al doilea gol iar defensiva oaspeţilor a început să se clatine din ce în ce mai tare. Luceafărul a fost făcută KO cu un sfert de oră înainte de ultimul fluier al centralului Dan Dreve. Buhăescu a trimis în plasă din faţa porţii după ce Moga reuşise să respingă cu mari eforturi şutul lui Raul Costin. Până la finalul disputei, echipa noastră a mai irosit încă două mari oportunităţi de a mai marca. Nou venitul Enceanu şi căpitanul Raul Costin l-au făcut mare pe portarul Bogdan Moga care astfel a reuşit să limiteze proporţiile scorului. În urma acestei victorii, FC Argeş a urcat pe locul 5 al clasamentului, cu cele 18 puncte, acumulate în 9 etape. Piteştenii au cu un punct mai puţin decât ocupanta locului 2, Petrolul Ploieşti, pe care o va întâlni joi, de la ora 17, pe stadionul Nicolae Dobrin.

Caseta tehnică:

FC Argeş: Ureche – Vişa, Hreniuc, Turda – Tofan, Şerbănică (min.84 Barbu), Costin (cpt.), Năstăsie (min.70 Enceanu) – Buleică (min.79 Vasile Gheorghe), Şerban, Buhăescu. Antrenor: Emil Săndoi

Luceafărul: Moga – Torişte, Oros (cpt.), Preoteasa, Chiorean (min.64 Paraschiv) – Opriş, Prejmerean – Mitrică (min.80 Peter 80), Pop (min.73 Codoban 73) – Moihedja, Luduşan. Antrenor: Cristian Lupuţ.

Arbitri: Dan Dreve, Marius Bălan, Ionuţ Cîmpeanu(toţi din Cluj)

Arbitru de rezervă: Ovidiu Robu(Popeşti Leordeni).

Observatori: Ionuţ Borcan(Ploieşti), George Constantinescu(Slatina).

Stadion: Nicolae Dobrin, spectatori 1500.

Cartonaşe galbene: Turda, Şerban, Buhăescu / Luduşan