Victorie lejeră în primul amical!

ACS Basarabi Curtea de Argeş-FC Argeş 0-4(0-2)

FC Argeş a disputat sâmbătă seară primul amical din această perioadă de pregătire. Echipa noastră s-a impus cu 4-0 în disputa cu ACS Basarabi Curtea de Argeş, formaţie care activează în Liga a IV. Golurile alb-violeţilor au fost marcate de Andrei Nilă(2), în prima repriză, Buhăescu şi Alin Popa, în a doua repriză.
Confruntarea dintre cele două echipe a avut loc pe stadionul Municipal din Curtea de Argeş şi a fost dominată de la un capăt la altul de piteşteni, care în afară de cele patru goluri marcate, au mai irosit încă 6-7 ocazii. Antrenorul Emil Săndoi a împărţit lotul pe care îl are la dispoziţie în două echipe, fiecare jucător bifând astfel câte 45 de minute în acest meci. Tehnicianul grupării din Trivale este mulţumit de felul în care se pregătesc elevii săi în stagiul de pregătire centralizată pe care îl efectuează la Curtea de Argeş: „Acest amical a fost un simplu joc de pregătire cu public în care am dorit să văd cum se mişcă echipa. Din punct de vedere al efortului fizic pe care îl fac bieţii, nu am ce să le reproşez. Toţi se implică la maximum în şedinţele de pregătire pe care le facem. Fiecare a jucat câte 45 de minute, după care au completat programul zilei cu antrenament fizic. Am folosit două echipe iar fiecare dintre ei a avut şansa să arate ce poate. Niciunul dintre ei nu are statutul de titular. Sper să creştem de la meci la meci iar la startul noului sezon să arătăm foarte bine ca echipă şi ca joc” a declarat Emil Săndoi.

FC Argeş, I repriză: Grecu – Mihăescu, Gugu, Hreniuc, Tofan – Raul Costin, Udrea, Robert Grecu, Oancea – Buleică, Nilă.
FC Argeş, a II-a repriză: Ureche – Şerbănică, Turda, Vişa, Stan, Alin Popa, Tăbăcariu, Şerban, Barbu – Năstăsie, Buhăescu.
# Portarul Octavian Popescu a evoluat la ACS Basarabi Curtea de Argeş pentru a mai echilibra cât de cât raportul de forţe.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.