Victorie obținută cu mari emoții!

FC Argeș – Pandurii Târgu Jiu 2-1(1-0).
Au marcat: Cătălin Barbu(min.17, min.79) / Robert Bratu(min.73)

FC Argeş a obţinut luni seară a treia victorie din acest tur de campionat după ce a învins cu 2-1, pe propriul teren, pe Pandurii Târgiu Jiu, una dintre formaţiile care au ca obiectiv evitarea retrogradării.


Deşi se aşteptau să se impună mult mai clar în disputa cu gorjenii, alb-violeţii au avut mult de furcă cu un adversar în mare foame de puncte care a venit la Piteşti să îşi vândă cât mai scump pielea. Piteştenii au început foarte bine partida şi au deschis scorul în minutul 17 prin mijlocaşul Cătălin Barbu care a trimis cu capul în poarta apărată de Mihai Cotolan. Echipa noastră putea intra la cabine cu un avantaj mai consistent, însă Cătălin Barbu şi Tofan au ratat din poziţii ideale. După pauză, FC Argeş a încercat desprinderea decisivă pe tabela de marcaj, însă portarul Pandurilor, în zi de graţie, a ieşit din nou în evidenţă cu paradele sale. Contrar cursului jocului, Pandurii a restabilit egalitatea în urma unei faze fixe care nu anunţa nimic. Vişan a trimis în careu din lovitură liberă, iar Robert Bratu scăpat din marcaj, a trimis în plasă din câţiva metri. Bucuria gorjenilor nu a durat decât foarte puţin timp. Cătălin Barbu a readus bucuria pe arena din Trivale după ce a realizat dubla, tot cu o lovitură de cap şi tot în urma unei centrări de manual. Pandurii a avut şansa să restabilească egalitatea pe finalul întâlnirii, însă Sebastian Agachi a reuşit să scoată din vinclu, şutul lui Vasilescu, de la marginea careului. În minutele de prelungire, oaspeţii au rămas în inferioritate după ce Robert Bratu a primit direct cartonaşul roşu pentru un henţ în careu, însă această eliminare nu a mai contat. În urma acestei victorii, FC Argeş a urcat pe locul 7 în clasament, cu cele 9 puncte, acumulate în 5 etape. Următorul meci al echipei noastre este programat sâmbătă, de la ora 13.30, în deplasare cu Daco Getica Bucureşti. Foto: Gabriela Neacşu.

Caseta tehnică:

FC Argeş: Agachi – Tofan, Motroc, Şerbănică, Muşat – Şerban (min.78 Buhăescu), Brînzan – Robert Grecu (min.65 N. Popescu), Matiş, I. Năstăsie (cpt.)(min.78 Blejdea) – Cătălin Barbu.
Rezerve neutilizate: Ducan – Andr. Panait, Dănescu, Turda
Antrenor: Nicolae Dică

Pandurii: Mih. Cotolan – P. Chiş, Oiţă (cpt.), Rob. Bratu, Vişan – Lu Yuefeng, Trancă – Du Ho Kim (min.76 Vasilescu), Şendroiu (min.83 Nichifor), Rasoveanu (min.65 Filip) – P. Popescu.
Rezerve neutilizate: Iul. Dinu – Erhard, Nic. Cotolan
Antrenor: Adrian Bogoi
Eliminat: Robert Bratu 90+1′ (roşu direct)

Arbitri: Claudiu Marcu(Constanța)
Arbitri Asistenți: Cătălina Marilena Nan(Alexandria), Roxana Ivanov(București).
Arbitru Rezervă: Eduard Ioniță(Galați)
Observatori: Teodora Albon(Cluj), Mircea Bucur(Târgu Mureș).

Cum s-au marcat golurile:

min.17: 1-0! Gol FC Argeș! Mușat execută o lovitură de colț iar Cătălin Barbu trimite cu capul în plasă dintre fundașii gorjeni.

min.73: 1-1! Gol Pandurii! Vișan execută în careu o lovitură liberă, Tofan îl scapă din marcaj pe Robert Bratu care trimite în plasă din fața porții.

min.79. 2-1! Gol FC Argeș! Barbu realizează dubla după ce trimite cu capul în plasă din centrarea lui Nini Popescu.