Victorie uriașă la Arad

UTA – FC Argeș 0-1(0-0)
A marcat: Joao Miguel(min.80)
FC Argeș și-a lua revanșa în fața UTA-ei după eșecul din turul campionatului. Piteștenii s-au impus cu 1-0 în deplasarea de sâmbătă seară, de la Arad, la capătul unui joc dominat copios de trupa lui Laszlo Balint. foto: sportarad.ro
Unicul gol al partidei a fost marcat de Joao Miguel cu zece minute înainte de final. Până la reușita fundașului portughez, arădenii rataseră din toate pozițiile, trupa lui Balint trecându-și în și două bare. În prima repriză, Ubbink și Miculescu nu au putut să-l învingă pe Greab din poziții ideale. După pauză, UTA putea deschide scorul prin Dangubic, însă portarul piteștean a fost salvat de bara laterală. Câteva minute mai târziu, același Dangubic a zguduit și cealaltă bară a alb-violeților. Balint și-a pus mâinile în cap după ce Erico a trimis peste transversală din apropierea porții. FC Argeș a dat lovitura în minutul 80, atunci când Iasmin Latovlevici a executat o lovitură de la colțul terenului, iar Joao Miguel a trimis cu capul în plasă!. În urma acestui rezultat, FC Argeș a ajuns la 27 de puncte și a urcat pe locul 6, ultimul care asigură intrarea în play-off. Următorul meci oficial al echipei noastre este partida cu Politehnica Timișoara, din sferturile Cupei României, joc programat miercuri, 1 decembrie, de la ora 18.30, pe stadionul Dan Păltinișanu.
Caseta tehnică:
UTA: Balauru – Vukcevic, Erico, Medimorec, Shliakhov – Vorobjovas, Batha(min.61 Hora) – Ubbink, Miculescu, Roger (min.71 Antal) – Dangubic
Rezerve neutilizate: Iacob – Benga, Baravykas, Dima, Passaglia, Isac, Bustea. Antrenor: Laszlo Balint
FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, Joao Miguel, Latovlevici – Meza Colli, Raynov – Işfan, Şerban(min.64 Honciu), Dumitraşcu(min.64 Viana) – Arias (min.71 Pițian).
Rezerve neutilizate: Croitoru – Muşat, Boldor, Honciu, Dumitru, Palic, Said. Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi.
Cartonașe galbene: Miculescu, Balauru, Hora / Latovlevici, Honciu
Cartonașe roșii: Dumitru(min.75 în afara terenului de joc)
Stadion: ”Arena Francisc Neuman” Spectatori 4.000
Arbitri: Sorin Costreie (Buftea) – Andrei Constantinescu (Bucureşti) și Ferencz Tunyogi (Zalău). Rezervă: George Găman (Craiova)
Observatori: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe), Iuliuss Nemțeanu (Ghermănești – Ilfov).

Sursa rezumat video: Telekom Sport