VulturiiLaMeci

#VulturiiLaMeci – Ceahlăul Piatra Neamț

Joi, 23 noiembrie, de la ora 19:30, pe Stadionul Ceahlăul din Piatra Neamț, se va disputa meciul dintre Ceahlăul Piatra Neamț și FC Argeș, din cadrul etapei a paisprezecea a ligii secunde.

Cei care doresc să facă deplasarea cu mașinile personale cu plecare din Pitești, vor introduce pe Waze / Google Maps „Stadionul Ceahlăul”. Trebuie să luați în calcul că drumul dintre Pitești și Piatra Neamț se va parcurge într-o perioadă estimată de aproximativ 7-8 ore. Parcare se găsește pe străzile din jurul stadionului.

Cei care fac deplasarea cu trenul trebuie să țină cont de faptul că trebuie să ajungă în București. La 10:55, din București Nord, pleacă trenul IR 1751, acesta urmând să sosească la 14:57 în Bacău. Din Bacău vor schimba și vor lua trenul R 5467 care pleacă la 16:47 și ajunge la 18:23 în Piatra Neamț. Luați în calcul că orele sunt cu caracter orientativ, programul putând fi modificat din pricina posibilelor întârzieri. Prețul pentru un bilet întreg, la clasa a doua, fără reduceri, este de 96 lei, conform site-ului CFR Călători. De la Gara Piatra Neamț există mai multe mijloace de transport în comun care ajung în preajma stadionului, iar drumul durează aproximativ 20 minute.

Prețul biletelor pentru această partidă este 30 de lei. Acestea vor putea fi achiziționate de la casa de bilete arondată oaspeților, din incinta stadionului.

Cei care ajung mai devreme și vor să mănânce, găsesc în apropierea stadionului restaurantele: Casa Românească, Laguna, Villa Italia, Poasta Friends sau Urban Lounge & Restaurant. Dacă aveți mai mult timp la dispoziție, vă sugerăm să vizitați Complexul Muzeal Curtea Domnească care se află situat la doar 5 minute de mers cu mașina de stadion.

articol scris de Andreea Ionescu, voluntar în cadrul departamentului de social media