Familia Dobrin a participat la meciul dintre România și Elveția

50.224 + 1 aceasta a fost de fapt asistența la meciul de aseară al României. Dobrin a vegheat din ceruri Tricolorul și a împins de la spate Echipa națională de fotbal a României spre un triumf care a menținut invincibilitatea României în această grupă de calificare.

Alături de Federația Română de Fotbal am organizat un eveniment la care a luat parte familia marelui Dobrin, doamna Gica Dobrin primind din partea lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, legendarul tricou galben cu numărul 8, în care Dobrin a scrie istorie.

Iată declarația doamnei Gica Dobrin despre acest eveniment:

Am rămas impresionată de invitația pe care mi-a făcut-o personal domnul Răzvan Burleanu pentru a participa la meciul de aseară. A fost o onoare să fiu parte la acest meci atât de important pentru Națională. Domnii Burleanu, Bodescu, Stanciu și Stoichiță m-au făcut să mă simt ca fiind parte din aceeași familie. Nu am cuvinte să le mulțumesc!

Sunt foarte fericită pentru victoria obținută. Am trăit meciul la fel de intens ca pe cel cu Israel. M-am rugat în timpul lor pentru a câștiga, la fel cum o făceam atunci când Gicu juca sau antrena. Dar să știți că am simțit că vom câștiga aseară.

Am știut că Gicu e alături de noi. Chiar după ce am primit tricoul de la Răzvan Burleanu, am intrat în loja care ne era destinată și pe televizorul de acolo am văzut cum tocmai marcase pentru naționala de tineret jucătorul cu numărul 8 (n.r. Nicu Grameni). În acel moment le-am zis tuturor că acesta este un semn de la Gicu și cu siguranță vom câștiga meciul de pe Arena Națională.

Felicit pe această cale Echipa Națională, dar și Federația Română de Fotbal pentru această calificare și pentru că au dat un motiv de bucurie românilor.