VulturiiLaMeci

#VulturiiLaMeci – Chindia Târgoviște

Luni, 23 ianuarie, de la ora 17:00, pe stadionul Ilie Oană, din Ploiești, se va disputa meciul dintre Chindia Târgoviște și FC Argeș, în cadrul etapei a 22-a a Superligii.

Dacă folosiți Waze sau Google Maps puteți introduce: „Stadion Ilie Oană, Ploiești”. Cei care doresc să facă deplasarea cu mașinile personale de la Pitești, trebuie să știe că de la intrarea în orașul Ploiești și până la stadion, lunea după ora 15:30, vor face aproximativ 20-30 de minute. Parcarea se găsește în afara arenei, locurile fiind limitate.

Vulturii care aleg să facă deplasarea folosind trenul ca mijloc de transport, pot lua autobuzul numărul 2, indiferent că vor ajunge în Gara Ploiești Sud sau Gara Ploiești Vest, după care vor merge pe jos aproximativ 15 minute până la stadion.

Prețul biletelor este 20 lei. Acestea pot fi achiziționate de la casa de bilete aferentă intrării oaspeților din cadrul stadionului Ilie Oana, care va fi deschisă în ziua meciului între orele 9:00-17:45.

Suporterii pot mânca la restaurantele de pe și din apropierea străzii Nicolae Bălcescu, respectiv: Casa Ploieșteană, Curtea Berarilor Ploiești, Soho Bistro&Coffee sau Cafeneaua Nației. Acestea se află la aproximativ 10-15 minute de mers pe jos de arenă.

articol scris de Andreea Ionescu, voluntar în cadrul departamentului de Comunicare și Imagine