VulturiiLaMeci

#VulturiiLaMeci – Dinamo București

Luni, 29 mai, de la ora 20:00, pe Arena Națională, se va disputa meciul dintre Dinamo și FC Argeș, turul barajului de menținere în Superligă. Suporterii piteșteni vor sta la Peluza Sud – Inelul 2, cea dinspre Bulevardul Basarabia.

Cei care vor face deplasarea cu mașinile personale de la Pitești, trebuie să știe că de la intrarea în București, de pe A1, și până la Arena Națională, luni seara vor face în medie 1 oră, din cauza traficului aglomerat.

Vulturii care vor să folosească transportul în comun pot lua metroul de la stația Gara de Nord / Gara Basarab (în caz că vin cu trenul de la Pitești) sau de la stațiile Păcii sau Preciziei (în caz că vin cu mașina și vor să o lase în zona aceea pentru a evita aglomerația). Vor coborî la Piața MunciiDe acolo mai sunt aproximativ 15-20 de minute de mers pe jos. Transportul în comun este disponibil până la 23:30. Meciul se termină în jurul orei 22:00, iar după finalul partidei suporterii oaspeți mai sunt ținuți în stadion aproximativ 20-30 de minute.

De menționat că suporterii argeșeni s-au organizat independent și vor pleca în mod organizat, cu autocare și mașini personale, de la Stadionul Nicolae Dobrin, la ora 16:00. Vă puteți alătura acestei coloane de suporteri.

Pentru cei care vor alege trenul ca mijloc de transport, vă anunțăm că există câteva legături care să sosească în București la ore care să vă permită să ajungeți la timp la meci: RE 9212 (Pitești 16:03 – 17:47 București Nord), R 9026 (Pitești 16:33 – 19:08 București Basarab), RE 9214 (Pitești 16:56 – 18:46 București Nord). De menționat că pot să mai existe întârzieri ale trenurilor, de regulă acestea sunt de aproximativ 20-30 min. Țineți cont că la întoarcere nu aveți trenuri către Pitești, ultimele plecând din București în jurul orei 20:00. Pentru mai multe detalii accesați Mersul Trenurilor.

Totodată aici puteți căuta curse cu autocarul / microbuzul.

Prețul biletului este 19,48 lei. Acestea se pot cumpăra online accesând acest LINK sau de la casa de bilete de la intrarea de pe Bulevardul Basarabia, în ziua meciului. Ora de deschidere o vom anunța ulterior, pentru că în acest moment nu deținem această informație. Nu există nicio reducere pentru minorii care vor veni la meci, aceștia fiind nevoiți să cumpere bilete cu preț normal (19,48 lei) pentru accesul în stadion.

articol scris de Andreea Ionescu, voluntar în cadrul Departamentului de Comunicare și Imagine al clubului FC Argeș