”Vulturașii” au câștigat turneul ”FC Argeș Summer Cup Under 7”!

Clubul nostru a câștigat astăzi prima ediție a competiției FC Argeș Summer Cup Under 7, întrecere organizată cu susținerea Lucaffe, Gourmet Italia, FC Argeș, Asociația Oamenilor de Afaceri din Argeș, Macron, în parteneriat cu Primăria Municipiului Pitești.

Turneul desfășurat la Complexul Sportiv Marcea a reunit la start 16 echipe din țară, împărțite în patru grupe. Printre echipele participante s-au numărat Academia Hagi, FCSB, Universitatea Craiova, Kids Tâmpa Brașov, CS Severin, LPS Pitești, CS Mioveni și ACS Marcea. Puștii pregătiți de antrenorul Cristian Tănase au reușit performanța de a nu pierde nici un meci la acest turneu, alb-violeții înregistrând șase victorii, din tot atâtea partide jucate. În afară de marele trofeu, piteștenii au obținut și două premii individuale. Cu 24 de goluri marcate, Ayan Stăvaru a fost declarat golgheterul competiției, în timp ce Yanis Lovișteanu a obținut premiul pentru cel mai bun jucător al turneului.

Cristian Tănase: ”Să formăm caractere puternice”

Antrenorul Cristian Tănase s-a declarat mulțumit de rezultatele micilor săi fotbaliști: ”Pot spune că a fost un turneu reușit din toate punctele de vedere. Din punct de vedere organizatoric, ne-am ridicat la nivelul așteptărilor, primind feedback-uri pozitive din partea celorlalți participanți. Nu este important locul sau trofeul la această categorie de vârstă, scopul nostru fiind ca în viitor să formăm caractere puternice și jucători care pot atinge înalta performanță într-un mediu organizat.”

Bogdan Vișan: ”Vreau ca turneul să devină unul de tradiție”

Bogdan Vișan, coordonatorul Centrului de Copii și Juniori Leonte Ianovschi, își dorește foarte mult ca acest turneu să devină unul tradițional: ”Sunt foarte mulțumit de modul în care am organizat această competiție. Am reușit să aducem la start cele mai bune echipe din țară la această categorie de vârstă. Au fost meciuri frumoase, spectaculoase, iar copiii de la toate echipele participante au avut acea plăcere de a juca fotbal. Îmi doresc foarte mult ca acest turneu să devină unul de tradiție.”

Lotul FC Argeș U7:

Lovișteanu Yanis, Dell’aria Salvo, Oțet Adrian, Paraschiv Rareș, Popescu Mario, Chirigiu Lukas, Stăvaru Ayan, Ion-Rădulescu Ayan

Antrenor: Tănase Cristian

 

Rezultate FC Argeș:

Grupe:

FC Argeș – CS Mioveni 4-0

FC Argeș – CS Severin 26-0

FC Argeș – ACS Viitorul Argeș 5-4

Sferturi:

FC Argeș – FCSB 6-4

Semifinale:

FC Argeș – ACS Marcea Sport 5-2

Finală:

FC Argeș – Kids Tâmpa Brașov 6-2