VulturiiLaMeci

#VulturiiLaMeci – FC Bihor Oradea

Miercuri, 30 august, de la ora 17:00, pe Stadionul Iuliu Bodola din Oradea, se va disputa meciul dintre FC Bihor Oradea și FC Argeș, din cadrul play-offului Cupei României.

Cei care doresc să facă deplasarea cu mașinile personale de la Pitești, vor introduce pe Waze / Google Maps „Stadionul Iuliu Bodola Oradea”. Trebuie să luați în calcul că din Pitești și până la arenă, drumul se va parcurge într-o perioadă estimată de aproximativ 7-8 ore. Parcare se găsește în jurul stadionului.

Vulturii care vor să facă deplasarea cu trenul, trebuie să ia în calcul că rutele directe au plecare doar din București Nord și București Băneasa, iar plecarea trebuie să se realizeze în cursul zilei de 29 august. Cele trei trenuri directe sunt: IRN 12346 cu plecare din București Nord la 14:07 și care la 01:35 este în Oradea, IRN 1741 cu plecare din București Nord la 18:44 și care la 7:07 este în Oradea și IRN 1930 cu plecare din București Băneasa la 20:06 și care la 09:24 este în Oradea.

Există și varianta călătoriei cu avionul pe ruta București Otopeni – Oradea, Tarom având câte două curse zilnice de la București spre Oradea. Dacă vreți să faceți deplasarea cu o zi în avans, mâine aveți la dispoziție două zboruri, respectiv unul care pleaca la 07:50 de pe Otopeni și ajunge la 09:15 la Oradea și unul care pleacă la 17:35 de pe Otopeni și ajunge la 19:00 în Oradea. Dacă doriți să plecați în ziua meciului, singurul zbor rămâne cel de dimineață. Linia 28 face legătura de la aeroport până în centrul orașului Oradea. Programul curselor de autobuz este corelat cu orarul de zbor al curselor aeriene. Prețul unui bilet este 3 Lei. Achiziție bilete: prin SMS la 7429 cu numărul liniei, cu cardul sau cash.

Dacă ajungeți mai devreme și să alegeți să vizitați puțin orașul, din zona centrală până la stadion veți face aproximativ 30 de minute pe jos și în jur de 10 minute dacă veți utiliza mașina.

Prețul biletelor pentru această partidă este 10 de lei. Acestea vor putea fi achiziționate de la casa de bilete arondată oaspeților, din incinta Stadionului Iuliu Bodola din Oradea.

Cei care ajung de mâine și au timp să și viziteze orașul pot să se plimbe prin centrul istoric al Oradiei. Cu siguranță veți admira Palatul Vulturul Negru aflat în Piața Unirii, Complexul Baroc, Cetatea Medievală a Oradiei, Turnul Primăriei sau Muzeul Art Nouveau – Casa Darvas – La Roche. Ca recomandare pentru o experiență culinară desăvârșită sau savuratul unei cafele bune, vă recomandăm: The Dripper, Piața 9, Via 29, Graf, ReWine Bistro, MAA Place sau Snooz.

articol scris de Andreea Ionescu, voluntar în cadrul departamentului de social media