VulturiiLaMeci

#VulturiiLaMeci – FC U Craiova 1948

Luni, 12 decembrie, de la ora 17:30, pe stadionul Ion Oblemenco, se va disputa meciul dintre FC U Craiova și FC Argeș, în cadrul etapei a 20-a a Superligii.

Dacă folosiți Waze sau Google Maps puteți introduce: „Stadionul Ion Oblemenco, Bulevardul Ilie Balaci 8, Craiova”. Cei care doresc să facă deplasarea cu mașinile personale de la Pitești, trebuie să știe că de la intrarea în orașul Craiova și până la stadion vor face aproximativ 15-20 de minute. Parcarea se găsește în afara arenei.

Vulturii care aleg să facă deplasarea folosind trenul ca mijloc de transport pot lua autobuzul numărul 20 de la gară. Vor călători 6 stații, după care merg pe jos 15 minute până la stadion.

Prețul biletelor este 10 lei. Acestea pot fi achiziționate de la casa de bilete din fața Sălii Polivalente din Craiova, care va fi deschisă, în ziua meciului,  între orele 12-17:30.

Suporterii pot mânca la restaurantele din apropierea Centrului Vechi al Craiovei: Perinița, Bulevard sau Grant Sala. Acestea se află la 20 de minute de arenă.

articol scris de Andreea Ionescu