Yanis Pîrvu, doar rezervă în cel de-al doilea test cu Macedonia de Nord

România U16 a câștigat și cel de-al doilea meci de verificare din cadrul stagiului de pregătire desfășurat în Macedonia de Nord. Tricolorii s-au impus cu 4-1, însă piteșteanul Yanis Pîrvu nu a bifat nici un minut în partida disputată joi, la FFM Training Centre.

Reprezentativa țării noastre a deschis scorul în minutul 50 al meciului prin Vlad Oarga, Albert Doicaru dublând avantajul tricolorilor în minutul 68 al partidei. Același Vlad Oarga a mai punctat de 2 ori până la final pentru naționala noastră, în minutele 75 și 80, scorul final fiind stabilit în minutul 80+1 când Macedonia de Nord a finalizat cu gol o acțiune de atac. Din minutul 40 al partidei, selecționata pregătită de Nicolae Roșca a evoluat în 10 inferioritate numerică, Narcis Ilaș văzând cartonașul roșu la ultima fază a primei reprizei. În primul meci de verificare, disputat marți, România s-a impus cu 4-0 în fața Macedoniei de Nord, mijlocașul alb-violet bifând 67 de minute pe teren.

Echipa folosită de selecționerul Nicolae Roșca:

România U16: Maxim – Ilaș, Vitan (min.56 Ioniță), Manolache (min.41 Techereș), Pădurariu (min.41 Dumitra) – Gogescu (min.41 Petculescu), Olaru (min.66 Lambru), Toma-cpt. (min.78 Burlacu) – Stana (min.41 Gașpăr), Doicaru, Păun (min.41 Oargă)

Rezerve neutilizate : Ungureanu –  Ilie, Pîrvu