Juniorii alb-violeţi confirmă aşteptările în competiţiile naţionale

Week-end-ul trecut s-au disputat meciurile din cadrul etapei cu numărul 3 din competiţiile de juniori organizate de Federaţia Română de Fotbal. Cele trei echipe ale clubului FC Argeş care sunt angrenate în campionatele naţionale au înregistrat o victorie, o remiză şi o înfrângere.

FC Argeş Under 17, echipă pregătită de antrenorul Daniel Nicolae Ghiţă, a terminat la egalitate, 1-1, confruntarea cu echipa similară a LPS Piteşti. În urma acestui rezultat, alb-violeţii se menţin pe locul 2 al seriei a 8-a, cu 5 puncte, cu unul mai puţin decât liderul Chindia Târgovişte. Următorul joc al “vulturaşilor” este programat sâmbătă, de la ora 14.00, în deplasare, cu Viitorul Argeş “Alexandru Duminică.

#Lideri la Under 19

FC Argeş nu are rival în seria a 8-a a Campionatului Naţional U19. Formaţia antrenată de Robert Enache a obţinut a treia victorie din tot atâtea meciuri disputate după ce a dispus cu 7-1 de LPS Piteşti. Alb-violeţii conduc grupa cu 9 puncte, fiind urmaţi de CS Mioveni cu 6 puncte şi Chindia cu 4 puncte. În runda următoare care este programată sâmbătă, de la ora 12.00, FC Argeş U 19 va întâlni în deplasare, pe Viitorul Argeş Alexandru Duminică.

#Pe ultimul loc în Liga Elitelor U16

În Liga Elitelor Under 16, FC Argeş a pierdut cu 0-2, partida de pe propriul teren cu Progresul Spartac Bucureşti. În urma acestui eşec, piteştenii ocupă ultimul loc al clasamentului seriei a 5-a cu zero puncte. Lider în această serie este Universitatea Craiova, cu 9 puncte, în timp ce pe locul secund se situează FCSB, cu 6 puncte. Juniorii pregătiţi de antrenorul Cătălin Oprea sunt cu un an mai mici ca vârstă decât compenţii celorlalte cinci adversare din această serie. În etapa următoare, FC Argeş U16 va întâlni sâmbătă, de la ora 16.00, în deplasare, pe Universitatea Craiova.