”Mulțumim, Nedo Turkovic!”

Clubul FC Argeș anunță încetarea raporturilor contractuale cu atacantul Nedo Turkovic. Fotbalistul bosniac a avut contract cu echipa noastră până la data de 30 mai 2020, însă din cauza restricțiilor de circulație impuse de pandemia de COVID-19, nu a mai putut reveni în România, aeroporturile fiind închise. Chiar dacă ar fi putut să revină la Pitești, Turkovic ar fi fost nevoit să stea în carantină 14 zile, pierzând astfel o mare parte din pregătirea pentru play-off care este programat să înceapă pe 4 iulie. În 2020, FC Argeș a disputat trei meciuri oficiale până când fotbalul a fost întrerupt de pandemia de COVID-19. Turkovic a evoluat în două partide: 10 minute cu CS Mioveni și 27 de minute împotriva celor de la Pandurii Târgu Jiu. Clubul nostru îi mulțumește lui Nedo pentru aportul adus și îi urează mult succes în carieră.

# ”Sper ca FC Argeș să ajungă în prima ligă”

Nedo regretă că nu a mai putut continua cu FC Argeș: ”🔹️Mulțumesc tuturor oamenilor de la clubul de fotbal Argeş şi Piteşti pentru frumoasa primire.
🔹️ Covid-19 a schimbat o mulțime de lucruri și mi-a perturbat planurile de viitor la FC Argeș.
🔹️ Va multumesc inca o data si sper ca la anul FC Arges sa joace in prima liga, pentru ca orasul si clubul cu suporteri atat de minunati merita cu siguranta” a scris fotbalistul pe pagina sa de facebook.

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds