CS Mioveni – FC Argeș

Desfășurare

Casa Liga 1 2021-2022

CS Mioveni
FC Argeș
Examinează

Desfășurare

Remiză albă în derby-ul județean
CS Mioveni – FC Argeș 0-0
CS Mioveni și FC Argeș au încheiat la egalitate, 0-0, în derby-ul județean, de vineri seară, de pe stadionul Orășenesc din Mioveni. Cel mai așteptat meci de fanii celor două echipe nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor suporterilor, ocaziile mari de gol lipsind cu desăvârșire. foto: Gabriela Neacșu
Adrian Scarlatache a fost foarte aproape de a deschide scorul încă din primul minut, însă foarfeca fundașului de la CS Mioveni nu a prins cadrul porții lui Croitoru. Replica alb-violeților a fost dată de Fatai, însă șutul acestuia a fost reținut de portarul Răzvan Ducan. După pauză, FC Argeș a crescut presiunea pusă pe adversar, însă Mioveniul s-a apărat destul de bine și închis bine spațiile. Cu 25 de minute înainte de finalul timpului regulamentar, Kehinde Fatai i-a dat ceva emoții goalkeeper-ului de la CS Mioveni, însă lovitura sa de cap a trecut mult peste transversală. S-a terminat 0-0, rezultat în urma căruia FC Argeș a rămas pe locul 9, cu cele 15 puncte, acumulate în 11 etape. Pentru echipa noastră va urma o pauză de două săptămâni prilejuită de meciurile reprezentativelor naționale ale României.
Caseta tehnică:
CS Mioveni: Ducan – Balaur, Scarlatache, Garutti – Oancea, Panait(min.46 Toma), Dumitriu(min.69 Cierpka), Şerbănică – Buziuc(min.39 Blănaru), Rusu(min.85 Cristea), Sanoh(min.69 Rădescu).
Rezerve neutilizate: Popescu – Coşoreanu, Iacob, Burnea.
Antrenor: Alexandru Pelici.
FC Argeş: Croitoru – Tofan(min.83 Viana), Turda, Joao Miguel, Boldor(min.60 Arias) – Işfan, Meza Colli, Raynov, Latovlevici – Cr. Tănase(min.20 Palic – min.60 Dumitru)– Fatai.
Rezerve neutilizate: Greab – Piţian, Muşat, Şerban, Teles.
Antrenori: Andrei Prepeliţă și Mihai Ianovschi.
Cartonașe galbene: Panait, Toma / Boldor
Stadion: Orășenesc(Mioveni) Spectatori: 4.000
Arbitru: Istvan Kovacs / A1 Vasile Marinescu / A2 Mihai Ovidiu Artene
Observator joc: Ion Marin
Observator arbitri: Victor Berbecaru

Video

Details

Dată Ora Liga Sezon Full Time
1 octombrie 2021 18:00 Casa Liga 1 2021-2022 90'

Rezultate

ClubPrima reprizăA doua reprizăGoluriPosesie
CS Mioveni00042
FC Argeș00058