CSM Politehnica Iași – FC Arges

Desfășurare

Casa Liga 1 2020-2021
FC Argeș
CSM Politehnica Iaşi
Examinează

Desfășurare

Politehnica Iași – FC Argeș 1-1(1-0)
Au marcat: Andrei Cristea(min.40) / Malele(min.61)

FC Argeș a plecat cu un punct din Copou după ce a terminat la egalitate, 1-1, confruntarea de vineri seară, cu Politehnica Iași. Piteștenii au evoluat în superioritate numerică în ultimele 20 de minute ale partidei după ce Frăsinescu a văzut al doilea galben după un fault la Maric, dar nu au putut profita de omul în plus pe care l-au avut. sursa foto: facebook FC Politehnica Iasi

Prima jumătate de oră a fost una destul de echilibrată, cu ocazii de ambele părți. Grecu l-a pus la grea încercare pe portarul Axinte cu un șut din interior careului, iar Mediop a trimis pe lângă poartă din 10 metri. Echipa noastră a cerut penalty după ce Malele a fost tras de tricou în careu de un adversar, fiind împiedicat să lovească balonul așa cum trebuie, însă centralul Rusandu nu a acordat nimic. Reluările tv au arătat că la acea fază se impunea lovitură de la 11 m pentru FC Argeș. Replica gazdelor a fost dată de Onea care a încercat să-l învingă pe Micle cu un șut bombă din afara careului și de Andrei Cristea care a reluat cu capul din careul mic, însă portarul piteștean a fost la post. Micle nu a mai avut ce face la șutul lui căpitanului ieșean, Andrei Cristea deschizând scorul cu un șut plasat de la marginea careului. După revenirea de la cabine, moldovenii au avut șansa desprinderii decisive pe tabela de marcaj, însă Popadiuc a zguduit transversala cu o torpilă din interiorul careului. FC Argeș a restabilit egalitatea prin Malele care a reluat cu capul în plasă centrarea de manual a lui Tofan. Ieșenii au rămas în zece oameni cu aproape 20 de minute înainte de final, după ce Frăsinescu l-a lovit destul de dur pe Maric. Piteștenii au încercat să amenințe poarta gazdelor prin atacuri poziționale care însă nu au creat pericol la poarta lui Axinte. S-a terminat 1-1, rezultat în urma căruia FC Argeș a rămas pe locul 14 în clasament, cu cele 9 puncte, acumulate în cele 11 runde disputate până acum. Cu această remiză, Politehnica Iași a ajuns la 10 puncte și rămâne pe locul 13.

Caseta tehnică:

Politehnica Iaşi: Axinte – Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Busu – Vanzo, Breeveld, Passaglia – Popadiuc(min.65 Platini), Cristea(min.73 Zajmovic), Calcan.
Rezerve neutilizate: Bosz – Angiulli, Cabral, F.Cristea, Mensah, A.Stan.
Antrenor: Daniel Pancu.

FC Argeş: Micle – Tofan, Leca, Maric, Muşat – Drăghici(min.46 Blejdea), Meza Colli, Şerban, Grecu (min.59 Mirică – min.89 Honciu)– Mediop(min.46 Deslandes), Malele.
Rezerve neutilizate: Greab – Marakis, Năstăsie, Palic, Şerbănică.
Antrenor: Ionuţ Moşteanu
Cartonașe galbene: Vanzo, Bușu, Platini, Cristea, Onea/ Blejdea, Mușat
Cartonaș roșu: Frăsinescu(min.68)

Cum s-au marcat golurile:

min.40: 1-0! Andrei Cristea pătrunde în careu, șutează la colțul lung, iar mingea se duce în plasă!.

min.61: Tofan centrează în careu iar Malele trimite cu capul în poartă!

Video

Details

Dată Ora Liga Sezon Full Time
21 noiembrie 2020 20:00 Casa Liga 1 2020-2021 90'

Rezultate

ClubPrima reprizăA doua reprizăGoluri
FC Argeș011
CSM Politehnica Iaşi101

Match Stats

Atacuri
0
0
Atacuri periculoase
0
0
Ocazii de gol
0
0
Goluri
0
0
Pasă de gol
0
0
Cartonașe galbene
0
0
Cartonașe roșii
0
0
Faulturi
0
0
Cornere
0
0
Offside
0
0