Dunarea Calarasi – FC Arges

Desfășurare

Liga 2 Casa Pariurilor 2019-2020
Dunarea Calarasi
FC Argeș
Examinează

Cum s-au marcat golurile: min.48: 0-1! Gol FC Argeş! Echipa noastră deschide scorul prin Blejdea care a împins balonul în poartă după ce mingea l-a sărit pe Calancea care a apreciat greşit ieşirea. min.58: 1-1! Honciu transformă lovitura de pedeapsă şi restabileşte egalitatea. min.70: 1-2! Gol FC Argeş! Nou-intratul Matiş înscrie din interiorul careului din pasa lui Şerban.

Desfășurare

Etapa 17 – 13 noiembrie

Victorie preţioasă pe malul Dunării!

DUNĂREA CĂLĂRAŞI – FC ARGEŞ 1-2(0-0).

Au marcat: Honciu(min.58) / Blejdea(min.48), Matiş(min.70)

FC Argeş a obţinut miercuri după-amiază o victorie foarte importantă pentru economia clasamentului. Echipa noastră s-a impus cu 2-1 în deplasarea de la Dunărea Călăraşi şi s-a apropiat la doar trei puncte de Petrolul Ploieşti, ocupanta locului 3, poziţie care duce la barajul pentru promovarea în Liga I. Foto: facebook AFC Dunărea Călăraşi

Piteştenii au făcut un joc foarte bun din punct de vedere tactic, iar dacă erau mai atenţi pe faza ofensivă, se puteau impune mult mai clar. După o primă repriză în care şi-a trecut în cont trei mari ocazii de gol prin Blejdea şi Buhăescu, FC Argeş a deschis scorul imediat după pauză prin Blejdea care a profitat de o gafă a portarului Calancea. Bucuria argeşenilor nu a durat mult timp pentru că gazdele au restabilit egalitatea din lovitură de la 11 m. Fundaşul Marian Dănescu l-a faultat în careu pe Tudoran, iar centralul Horia Mladenovici a indicat punctul cu var. Nou-intratul Honciu a înscris şi a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj. Cu 20 de minute înainte de finalul timpului regulamentar, alb-violeţii au dat lovitura prin Matiş. Mijlocaşul argeşean a trimis în plasă din pasa lui Ionuţ Şerban, iar piteştenii au preluat din nou conducerea pe tabelă. După primerea celui de-al doilea gol, Dunărea Călăraşi nu s-a resemnat şi a încercat să restabilească din nou echilibrul pe tabelă. Ekollo l-a pus la grea încercare pe portarul Răzvan Ducan, însă acesta a fost la post şi a respins şutul acestuia. FC Argeş putea închide definitiv conturile cu echipa de la malul Dunării cu zece minute înainte de final, când Blejdea a scăpat singur cu portarul gazdelor, însă a fost deposedat în momentul şutului de Crişan. S-a terminat 1-2, rezultat în urma căruia FC Argeş a rămas pe locul 7, cu cele 25 de puncte, acumulate în 16 etape jucate. Piteştenii sunt la doar 3 puncte în spatele Petrolului Ploieşti, ocupanta ultimului loc al podiumului.

Caseta tehnică:

Dunărea Călăraşi: Calancea (cpt.) – I. Sîrbu, Sabangeanu, R. Crişan, Ozcan, Tudoran(min.65 Mediop), Rob. Boboc, Preoteasa(min.80 Lopez Varela), Gliga(min.51 Honciu), Ekollo, Bg. Rusu. Rezerve neutilizate: Krell – Gab. Toma, Ceschin Dias, Zete. Antrenor: Cristian Pustai

FC Argeş: Ducan – Dănescu(min.65 Matiş), Turda, Şerbănică, Muşat – Andr. Panait, I. Şerban – Moihedja, Blejdea, N. Popescu (min.90+3 Alin Popa) – Buhăescu (cpt.).(min.65 Brînzan). Rezerve: Agachi – Rob. Grecu, Motroc, I. Năstăsie. Antrenor: Ionuţ Badea.

Stadion: Complex Municipal Dunărea – Teren 1 ”Ion Comşa” (Călăraşi – Călăraşi);

Arbitru: Horia Gabriel Mladinovici; Asistenţi: Cosmin Vătămanu şi Mihăiţă Necula (toţi din Bucureşti); Rezervă: Sergiu Anton (Bucureşti); Observatori: Liviu Seceanu (Galaţi) şi Lucian Cârjă (Constanţa).

Cum s-au marcat golurile:

min.48: 0-1! Gol FC Argeş! Echipa noastră deschide scorul prin Blejdea care a împins balonul în poartă după ce mingea l-a sărit pe Calancea care a apreciat greşit ieşirea.

min.58: 1-1! Honciu transformă lovitura de pedeapsă şi restabileşte egalitatea.

min.70: 1-2! Gol FC Argeş! Nou-intratul Matiş înscrie din interiorul careului din pasa lui Şerban.

 

#Badea a tras concluziile după victoria cu Dunărea Călăraşi:

„Un meci cu o încărcătură fizică deosebită”

La finalul meciului de miercuri după-amiază, de la Călăraşi, câştigat de FC Argeş cu 2-1, antrenorul echipei noastre s-a declarat mulţumit de scorul final. Tehnicianul grupării din Trivale spune că această victorie trebuie dublată de un nou succes, sâmbătă, cu Petrolul Ploieşti, pentru a da valoare celor 3 puncte câştigate pe malul Dunării.

Ionuţ Badea a ţinut să-şi felicite jucătorii pentru efortul depus la Călăraşi: „Un meci de luptă, dar şi cu încărcătură emoţională personală. Cristi Pustai este prietenul meu de foarte multă vreme şi este bine că suntem adversari în această competiţie. Pentru băieţi a fost un meci cu încărcătură fizică deosebită. Veneam după o serie de meciuri disputate într-un timp foarte scurt şi era important să ştim cum să dozăm efortul. Băieţii merită toate felicitările!. Din păcate, nu gestionăm anumite sisteme aşa cum ar trebui. Disciplina tactică impusă până la final ne-a făcut să câştigăm şi acest meci. Din punctul meu de vedere, Călăraşiul este o echipă peste media ligii a doua. Au jucători importanţi care au evoluat şi în Liga I. Pe noi ne-a ajutat şi victoriia obţinută de ei cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Nivelul lor de dorinţă nu a mai fost la fel de mare şi am reuşit să ne impunem sistemul nostru de joc. La finalul acestui meci rămân doar cele 3 puncte câştigate meritat. Pe noi ne aşteaptă o zi de recuperare, o zi de antrenament şi apoi meciul de sâmbătă cu Petrolul Ploieşti. Ne dorim foarte mult să obţinem victoria pentru a da valoare celor 3 puncte câştigate astăzi” a spus tehnicianul echipei noastre după victoria de la Călăraşi.

Video

https://youtu.be/3XcdJinx1-o

Details

Dată Ora Liga Sezon Full Time
13 noiembrie 2019 18:00 Liga 2 Casa Pariurilor 2019-2020 90'

Rezultate

ClubPrima reprizăA doua reprizăGoluri
Dunarea Calarasi011
FC Argeș022