FC Argeș – FC Botoșani

Desfășurare

Cupa României 2021-2022

FC Argeș
FC Botoşani
Examinează

Desfășurare

FC Argeș – FC Botoșani 0-0, 4-2 după penalty-uri
FC Argeș a reușit calificarea în optimile Cupei României după ce a trecut la loviturile de departajare de FC Botoșani. Echipa noastră s-a impus cu 4-2 la penalty-uri, după ce la finalul celor 90 de minute regulamentare, dar și a celor două reprize suplimentare de prelungiri, a fost egalitate, 0-0.
Eroul alb-violeților a fost portarul Flavius Croitoru care a reușit să apere loviturile de la 11 m executate de Braun și Endjouma. Pentru FC Argeș, de la punctul cu var au marcat Șerban, Palic, Ișfan și Dumitrașcu. Per ansamblu, partida de miercuri, din Trivale, a fost foarte echilibrată, cu ocazii mari la ambele porți. Piteștenii puteau deschide scorul prin Honciu și Palic, care însă au ratat din poziții ideale, în timp ce moldovenii au irosit ocazii mari de gol prin Endjouma, Mensah și Lupeta. Din 16-imile Cupei României se vor califica mai departe 16 echipe, care vor fi grupate apoi în opt meciuri în faza optimilor de finală, tur programat să aibă loc în jurul datei de 27 octombrie. Următorul meci oficial al echipei noastre este programat sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 17.00, pe propriul teren, cu Chindia Târgoviște, în runda cu numărul 10 din Casa Liga 1.
Caseta tehnică:
FC Argeș: Fl. Croitoru – Telcean, Pițian, Boldor (Moisie 89′), Mușat – Viana, Honciu ( Dumitrașcu 74′) – Șerban (cpt.), Palic, Teles (Dumitru 74′) – Arias (Ișfan 57′).
Rezerve neutilizate: Greab – Joao Miguel, De Jonghe, Coman, G. Oprescu.
Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi
FC Botoșani: Ed. Pap – Patache (Braun 66), Șeroni(cpt.)(Ongenda 66′), Dragu, Dawatchaconte – Edjouma, Tîrcoveanu (Țigănașu 66′) – Florescu, David Croitoru (Racovițan 66′), Petkovski – Mensah (Lupeta 66′).
Rezerve neutilizate: M. Contra – B. Filip, Remacle, Neciu
Antrenor: Marius Croitoru.
Au marcat de la loviturile de departajare: Ionuț Șerban, Antun Palic, Alexandru Ișfan, Denis Dumitrașcu / Eduard Florescu, Alexandru Țigănașu.
Au ratat de la loviturile de departajare: Christopher Braun, Malcom Sylas Edjouma

Details

Dată Ora Liga Sezon Full Time
22 septembrie 2021 16:30 Cupa României 2021-2022 120'

Rezultate

ClubPrima reprizăA doua reprizăGoluri
FC Argeș004
FC Botoşani002