Politehnica Timișoara – FC Argeș

Desfășurare

Cupa României 2021-2022
Politehnica Timișoara
FC Argeș
Examinează

Desfășurare

Politehnica Timișoara – FC Argeș (0-0) 4-5 după penalty-uri
Au marcat: Zaluschi, Lazăr, Bocșan, Bîrnoi / Latovlevici, Ișfan, Arias, Viana, Fatai. A ratat: Pamfile
FC Argeș s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a trecut miercuri seară de Politehnica Timișoara la loviturile de departajare. Piteștenii s-au impus cu 5-4 la penalty-uri, după ce la finalul celor două reprize suplimentare de prelungire scorul a fost unul alb. foto: Leczki Józsi(Mediafax)
Duelul de pe stadionul Dan Păltinișanu a fost unul destul de echilibrat. După 90 de minute de joc, scorul a fost 0-0, însă ocaziile importante la cele două părți nu au lipsit. Oanea și Ursu au pus în pericol poarta lui Croitoru, iar Telcean și Ișfan i-au testat reflexele lui Păduraru. Chiar înainte de startul celor două reprize de prelungiri, Ursu a lăsat-o pe Politehnica Timișoara în inferioritate numerică, primind al doilea cartonaș galben pentru un fault asupra lui Tofan. Cum până la final nu s-a marcat, s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. La penalty-uri, piteștenii au avut nervii mai tari decât timișorenii. Latovlevici, Arias, Ișfan, Viana și Fatai au marcat cu mult calm de la punctul cu var, în timp ce din tabăra bănățenilor a ratat Pamfile care a nimerit transversala. În urma acestui rezultat, FC Argeș a obținut biletele în careul de ași al competiției, performanță care a mai fost atinsă de piteșteni în 1998 și 2003.
Caseta tehnică:
Politehnica Timișoara: Păduraru – Sofran, Scutaru (Bocșan 53′), Mera (cpt.), Pamfile – D. Andrei (Bîrnoi 59′), R. Lazăr, Ignea (Denis Radu 106′), Oanea (Zaluschi 87′) – Oct. Ursu, Gerbi.
Rezerve neutilizate: Morariu – D. Olariu, Rob. Hațegan.
Antrenor: Nicolae Croitoru
FC Argeș: Fl. Croitoru – Telcean (Tofan 46′), Pițian (Joao Miguel 94′), Boldor, Latovlevici – Diogo Viana, Meza Colli (cpt.), Raynov, Ruan (Arias 46′) – Palic (Ișfan 46′) – Said (Fatai 75′).
Rezerve neutilizate: Greab – Mușat, I. Șerban, Honciu
Antrenori: Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi
Cartonașe galbene: Lazăr, Ursu, Ignea / Fatai, Viana, Ișfan, Arias, Croitoru
Cartonașe roșii: Ursu(min.90)
Stadion: ”Dan Păltinișanu” (Timișoara); Spectatori 2.000
Arbitru: Iulian Dima (Bucureşti) / A1: Ionel Valentin Dumitru (Gherghiţa – Prahova) / A2: Marius Cristian Marchidanu (Brăila).
Observatori: Zoltan Szekely (Baia Mare) și Mihai Marius Andrieş (Bucureşti).

Video

Details

Dată Ora Liga Sezon Full Time
1 decembrie 2021 18:30 Cupa României 2021-2022 0'

Rezultate

ClubPrima reprizăA doua reprizăGoluriPosesie
Politehnica Timișoara00430
FC Argeș00570

Redirecționează 3,5% din impozitul deja plătit de tine

 

 

This will close in 10 seconds