Alb-violeții au făcut al treilea test COVID-19

Fotbaliștii de la FC Argeș au efectuat în această dimineață ultimul test COVID-19 din cele trei pe care sunt obligați să le facă în stagiul de pregătire centralizată, conform protocolului emis de Ministerul Sănătății.

Testarea a avut loc la hotelul la care FC Argeș efectuează cantonamentul și a fost făcută tot de aceași echipă de medici care le-a făcut și pe primele două. La primele două teste, probele recoltate jucătorilor și membrilor staff-ului tehnic au fost negative. Alb-violeții vor afla rezultatele acestui ultim examen medical în cursul acestei seri sau cel târziu sâmbătă dimineață.

# Se termină cantonamentul

În altă ordine de idei, jucătorii echipei noastre vor încheia astăzi cele două săptămâni de pregătire centralizată, urmând să primească câteva zile libere pentru a sta alături de cei dragi. După primirea rezultatelor celui de-al treilea test, antrenorul Ionuț Badea va putea da startul antrenamentelor colective, piteștenii având voie până acum să se pregătească doar în grupuri de câte 4 persoane, conform ordinului emis de autorități.

# Caută adversari pentru amicale

Antrenorul Ionuț Badea își dorește ca FC Argeș să dispute câteva meciuri de verificare până pe 4 iulie, când este programat să înceapă play-off-ul pentru promovarea în Liga I. Tehnicianul echipei noastre este în discuții cu mai mulți posibili adversari pe care elevii săi ar urma să-i întâlnească. Conform protocolului emis de Ministerul Sănătății, echipele care vor să dispute meciuri de verificare, trebuie să dovedească că au efectuat trei testări COVID-19, cu rezultate negative.