Badea. ”Sunt foarte fericit pentru această victorie!”

La finalul meciului de marți seară, cu Petrolul Ploiești, câștigat de FC Argeș, cu 2-1, Ionuț Badea, antrenorul echipei noastre, s-a declarat foarte mulțumit de rezultatul final care permite alb-violeților să rămână în lupta pentru promovarea în Liga I.  Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Badea consideră că ar fi fost nedrept ca FC Argeș să nu plece cu toate punctele de la Ploiești, având în vedere felul în care au decurs ostilitățile în teren: ”Ar fi fost nemeritat să nu fi plecat de aici cu trei puncte. Am fost echipa care a propus fotbal, care a încercat să joace mai mult. Din păcate, nu am marcat. Finalitatea a fost un pic redusă astăzi la unele dintre ocaziile pe care le-am avut. Este al treilea meci în șapte zile și prospețimea, sau oboseala, și-a spus cuvântul, pentru că nu am avut același timp de revenit ca oponenții noștri de astăzi. Însă sunt foarte fericit pentru această victorie, pentru băieți, pentru că am trecut prin niște moment la fel de interzise cardiacilor în meciul trecut, deși am jucat din nou fotbal și… Dar asta e plăcerea și, până la urmă, suspansul acestui play-off. Toate meciurile sunt pe culme. Poți oricând să câștigi sau să pierzi, dar cu cât se duc etapele spre final, riscul e mai mare și atunci ori câștigi, ori pierzi”, a spus Ionuț Badea la microfonul DigiSport.
”Nu mă interesează barajul! Să câștigăm ultimul meci și să promovăm!”
Tehnicianul a explicat ce le-a transmis jucătorilor la pauză: ”Am simțit că putem mai mult. Tot ce am discutat legat de aspectul jocului, la pauză, a fost de încredere, de faptul că se poate juca și că o să găsim spațiile… mă rog, mișcările pe care le face. Nu trebuia să fie decât o consecință, până la urmă, faptul că am câștigat. Chiar dacă a fost un pic mai târziu, până la urmă e o victorie meritată. Suntem la un meci de obiectiv. Nu mă interesează barajul, altceva. Suntem în fața unui meci pe care trebuie să îl câștigăm. Acasă. Este tot ce ne-am dorit, tot ceea ce poate fi mai frumos și sperăm să bucurăm suflarea argeșeană”, a spus Ionuț Badea.