„Bine ai venit, Ndiaye Mediop!”

FC Argeş a perfectat astăzi primul transfer după ce a reuşit promovarea în Liga I. Clubul nostru a ajuns la o înţelegere pe un sezon competiţional cu atacantul senegalez Ndiaye Mediop, fotbalist care în ultimele două ediţii de campionat a evoluat atât în Liga I, cât şi în Liga a II-a, cu Dunărea Călăraşi. Mediop s-a născut pe 2 iunie 1991, la Saint-Louis (Senegal) şi a început fotbalul la Olympique de Saint-Louis.

Prima experienţă cu fotbalul profesionist din România a avut-o în sezonul 2017-2018, la echipa de ligă secundă, Ripensia Timişoara. În acea ediţie de campionat, Mediop a avut 34 de apariţii în tricoul bănăţenilor, reuşind să marcheze 19 goluri, fiind unul dintre golgheterii ligii secunde. Evoluţiile foarte bune din acea ediţie de campionat l-au ajutat pe senegalez să facă pasul la Liga I, semnând cu nou-promovata Dunărea Călăraşi. În primul sezon la echipa de pe braţul Borcea, atacantul de culuare a evoluat în 30 de partide, marcând 6 goluri. Mediop a rămas la Călăraşi şi după ce Dunărea a retrogradat în Liga a II-a. În sezonul recent încheiat a avut 5 apariţii în tricoul echipei pregătite de Cristi Pustai, reuşind să înscrie 1 gol.

Mediop: „Să ne pregătim cât mai bine şi să rezistăm în Liga I!”

Noua achiziţie a echipei noastre îşi doreşte rezultate cât mai bune cu FC Argeş în Liga I: „Echipa din Piteşti m-a dorit foarte mult şi am acceptat să vin la FC Argeş pentru că este o formaţie de tradiţie. Chiar dacă nu promovam în Liga I, tot veneam aici pentru că îmi place proiectul care mi-a fost prezentat!. Aştept cu nerăbdare să ne apucăm de treabă. Vreau să ne pregătim cât mai bine şi să rezistăm în Liga I. Îmi doresc să am evoluţii cât mai bune iar golurile mele să ajute echipa pentru a se menţine în primul eşalon şi în viitoarea ediţie de campionat” a declarat Ndiaye Mediop, după semnarea contractului. Atacantul senegalez este al doilea jucător transferat de FC Argeş pentru următoarea ediţie de campionat, cu echipa noastră mai semnând în urmă cu câteva săptămâni şi mijlocaşul Georgian Honciu care a evoluat tot la Dunărea Călăraşi.

Clubul FC Argeş îi transmite lui Ndiaye Mediop, tradiţional „Bine ai venit!” şi îi doreşte evoluţii cât mai bune în tricoul alb-violet.

Comments (1)

  1. Argeșul a perfectat primul transfer după promovarea în Liga 1. Clubul din Pitești a semnat cu un atacant african care a mai jucat în prima ligă – România

    […] Clubul FC Argeş îi transmite lui Ndiaye Mediop, tradiţional Bine ai venit! şi îi doreşte evoluţii cât mai bune în tricoul alb-violet”, se precizează în comunicatul emis de Campionii FC Argeș. […]

Comments are closed.