Ionuț Badea: ”Jucătorii au fost fantastici în aceste cinci meciuri!”

La finalul partidei cu UTA Arad care a adus promovarea echipei noastre în Liga I, antrenorul Ionuț Badea le-a acordat toate laudele fotbaliștilor, spunând că tot sprijinul staff-ului și a oamenilor din club pălesc în fața modului în care jucătorii s-au dedicat. Argeșul a terminat play-off-ul cu un singur eșec, în contextul în care la început era creditată cu șanse mici la promovare, a punctat Ionuț Badea.

După 12 ani, FC Argeș pășește din nou în Liga 1. Este ceva unic până la urmă. În aceste momente, după tot ce am trăit cu această întrerupere, toate frământările, toate tipurile de antrenament gândite, toate suferințele pe care le-au întâmpinat jucătorii, este victoria sau promovarea muncii, promovarea unui oraș întreg, poate chiar a unui județ. Este promovarea celor mărunți și neașteptați care dintr-o dată au devenit «zmei», pentru că FC Argeș a fost echipa care a propus întotdeauna fotbal. Cel puțin în acest mini retur au fost puțini pași greșiți, în rest numai victorii și egaluri. Deci până la urmă e doar o consecință a muncii. Jucătorii au fost fantastici în aceste cinci meciuri. Noi stafful i-am ajutat cu ce am putut, cu idei, cu sfaturi, cu strategii, dar ei au fost pe teren și pentru asta merită felicitați”, a declarat Ionuț Badea la DigiSport.

 

Ionuț Badea: ”«Bătrâna Doamnă» și echipa lui Dobrin sunt două branduri și fac un apel să se discute despre acest lucru, pentru că e nevoie”

Referitor la abordarea meciului cu UTA, antrenorul a declarat că toată strategia a fost făcută pentru victorie, dar că arădenii au fost mai puternici și au opus rezistență. Dincolo de acest aspect, a punctat Badea, echipa lui a avut mai puțin timp să-și revină după precedentul meci, spre deosebire de jucătorii lui Laszlo Balint.

Pe tot parcursul jocului nu ne-a interesat decât victoria. Am început greu această partidă pentru că am jucat marți seara, nu am avut același timp ca UTA, dar și ei au venit după un drum lung. Partea lor fizică a fost un pic resetată totuși. Tot ce am gândit și tot ce am lucrat a fost numai și numai la victorie.

(N.r. – Referitor la cele două promovate în Liga 1, UTA și Campionii FC Argeș) ”Sunt «Bătrâna Doamnă» și echipa lui Dobrin. Sunt două branduri și fac un apel să se discute despre acest lucru, pentru că e nevoie. FC Argeș are un trecut în spate, cu multe nume ale fotbalului românesc. Mă bucur că suporterii au fost lângă noi, au venit la hotel. Tot ce s-a întâmplat acum este «revoluția energiilor pozitive». Toată lumea a gândit pozitiv și asta s-a văzut. De la președintele Gentea, primarul Ionică, până la ultimul angajat al clubului”, a mai declarat Ionuț Badea, care a mai spus că decizia Federației Române de Fotbal de a termina campionatul cu play-off a fost cea mai potrivită:

Noi respectăm toate competitoarele, a fost un play-off nebun, un play-off cu rezultate complicate. A fost disputat de la un capăt la celălalt. Toate aceste idei ale oficialilor FRF și a celor care reprezintă cluburile au fost ceva bun, pentru că publicul spectator a gustat meciuri bune și foarte bune.

Greul abia începe, jucătorii vor avea o scurtă vacanță, dar pentru staff urmează zile grele pentru că trebuie să îmbunătățim echipa și pe stilul pe care l-am creat să aducem jucători care să ne ajute” a încheiat Ionuț Badea.

sursa: Liga 2.ro